Šorīt Rīgas reģionā reģistrēti aptuveni 100 ceļu satiksmes negadījumi 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 4.novembris 2016 9:56

Šorīt Rīgas reģionā reģistrēti aptuveni 100 ceļu satiksmes negadījumi

Šāds negadījumu skaits reģistrēts no plkst.6 līdz 9.30. Sākotnējā informācija neliecina, ka notikuši smagi satiksmes negadījumi.

Ņemot vērā, ka daudzas Ceļu policijas ekipāžas ir noslogotas "16+1" valstu biznesa foruma un daudzo ceļu satiksmes negadījumu dēļ, policija autovadītājus aicina sīkus negadījumus noformēt ar saskaņoto paziņojumu, jo policija būs jāgaida ilgāku laiku.

Vakar sadursmēs ar automašīnām traumas guvuši vairāki gājēji.

Rīgā, Dzirciema ielā, nenoskaidrots autovadītājs uzbraucis 1934.gadā dzimušai sievietei, kura ar traumām nogādāta slimnīcā, bet no Gogoļa un Dzirnavu ielas krustojuma slimnīcā ar traumām nogādāta 1992.gadā dzimusi jauniete.

Savukārt Burtnieku novadā, ceļa Valmiera-Mazsalaca 2.kilometrā, notriekts 1998.gadā dzimis gājējs. Vīrietis ar traumām nogādāts slimnīcā.

 

Rīgā, Brīvības un Stabu ielas krustojumā, notikusi sadursme starp automašīnu BMW, ko vadījis 1979.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "Honda", ko vadījis 1963.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes rezultātā cietis automašīnas "Honda" pasažieris, 1985.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

 

Vakar policija uz ceļiem pieķērusi desmit autovadītājus, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, kā arī sešus agresīvus šoferus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 pasažieri.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Aija 5.novembris 2016 16:16
2 6 Atbildēt

CSD likumi attiecas tikai uz šoferīšiem!)Kājāmgājēji dzīvo, vai izdzīvo tikai un vienīgi pēc, nekur nerakstītiem likumiem! Cik ilgi tas turpināsies ir atkarīgs no CSD darbiniekiem, kuri sāks sodīt, ne tikai šoferus, bet arī kājām gājējus.Saharova ielā(Lubānas un Katlakalna raj.) uzlika luksaforu gājējiem!! ... un..? vai tad tas ir domāts viņiem? šķērso ielu kā gribas! Īpaši omes un māmiņas ar mazuļiem.. man nepatīk tas, ka kājām gājiejiem nav tik pat liela atbildība par CSD, kā autobraucējiem. Ja gājējus ķertu un sodītu tik pat , cik autobraucējus, tad avāriju skaits samazinātos. Šobrīd visas akcijas ir tikai pret brucējiem. Jauku vakaru visiem!

............... 5.novembris 2016 1:17
1 0 Atbildēt

Cik reizes ir redzēts kā gājēji sķērso pārbrauktuvi neatļautā vietā tā kā mūsu galvaspilsētas sabiedriskais transports!Ja tā turpināsies sākšu piestrādāt kā policists :@

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 26

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti