Autobusa avārijā uz Tallinas šosejas cietuši 20 bērni 2

 

Foto: ekrānšāviņš

Nozare.lv | 7.novembris 2016 6:48

Autobusa avārijā uz Tallinas šosejas vakar cietuši 20 bērni.

 Negadījums noticis, jo pretī braukusi automašīna saslīdējusi un iebrauca pretējā joslā, bet autobuss centies izvairīties no sadursmes, liecina pašlaik policijas rīcībā esošā informācija. Pašlaik negadījuma vietā strādā gan mediķi, gan policija, gan Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

 

Mediķi nolēmuši hospitalizēt 20 bērnus, lai gan smagu traumu neesot. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša sacīja, ka bērni tiks nogādāti slimnīcā Rīgā, viņiem galvenokārt konstatēti sasitumi, nobrāzumi, kā arī stresa reakcija uz notikušo. Viņiem slimnīcā tikšot veikti papildu izmeklējumi.

 

Valsts policijas preses pārstāve Gita Gžibovska norādīja, ka pašlaik satiksme nav bloķēta, tomēr tā varētu tikt slēgta naktī, kad autobuss būs jāizvelk no grāvja.

 

Kā ziņots, šodien ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki - divgadīga meitene un 1945.gadā dzimusi sieviete.

 

Valsts policija aicina autovadītājus būt piesardzīgiem, izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu, kā arī braukt ar automašīnām, kurām ir ziemas riepas. Ja autovadītājam nav braukšanas prasmju šādos laikapstākļos, tad labāk pie stūres nesēsties.

 

 
 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 7.novembris 2016 13:22
9 1 Atbildēt

Skumji, ka bērni nebija piesprādzējušies...

Vernons 7.novembris 2016 11:17
5 8 Atbildēt

Autobusa vadītāja pienākums ir, "nomirt" savā darba vietā, to 50 cilvēku vārdā, kuri atrodas salonā! Pēc savas iniciatīvas grāvī nav jābrauc. Paldies Dievam ka bērni dzīvi, veseli. Vedot bērnus iestājas atbildība vispārākā pakāpē! Un kur palika izglābtais?

Pēdējais laiks būtu radīt normālu ideoloģiju drošai ceļu satiksmei, lai nav jātiesā sekas un cēlonis jāattaisno.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti