Kuldīgas novadā uz ceļa saslīdējis un ar pretī braucošo auto sadūries mikroautobuss

 
Nozare.lv | 8.novembris 2016 10:34

Vakar Kuldīgas novadā uz ceļa saslīdējis un ar pretī braucošo automašīnu sadūries mikroautobuss.

Padures novadā 1986.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Ford Transit", nav izvēlējies laika apstākļiem atbilstošu ātrumu, kā rezultātā automašīna ieslīdējusi pretējā braukšanas joslā un sadūrusies ar automašīnu "Renault". Negadījumā bojātas abas automašīnas, kā arī cietis "Ford" vadītājs un "Renault" pasažiere, 1966.gadā dzimusi sieviete.

Talsu novada Ģibuļu pagastā 1972.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Scania" ar piekabi, iebraucis grāvī un apgāzies. Negadījumā cietis kravas automašīnas šoferis, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Par ātruma pārsniegšanu Latvijā noformēti 132 protokoli un pieķerti 12 dzērājšoferi

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu Latvijā noformēti 132 administratīvā pārkāpuma protokoli un pieķerti 12 dzerājšoferi.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu 63 protokoli noformēti Rīgas reģionā, 32 protokoli - Zemgales reģionā, 20 protokoli - Vidzemes reģionā, 10 protokoli - Kurzemes reģionā - un 7 protokoli - Latgales reģionā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā noformēti 12 protokoli, no tiem pa trīs protokoliem - Rīgas un Zemgales reģionā, četri - Latgales reģionā - un divi - Kurzemes reģionā. Vēl viens šoferis Rīgas reģionā automašīnu vadījis narkotisko vielu iespaidā.

Savukārt par automašīnas agresīvu vadīšanu sodīti divi šoferi Rīgas reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums ar 11 cietušajiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti