Ceļu satiksmes negadījumos viens cilvēks gājis bojā

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 12.novembris 2016 11:37

Piektdien Latvijā reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums, un vienā no tiem bojā gājis cilvēks.

Negadījums noticis pēc plkst.18, Madlienā, kad 1961.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "WV Golf Variant" uzbrauca 1963.gadā dzimušam gājējam.

Piektdien ceļu satiksmē cietuši vēl vairāki gājēji.

Pirms plkst.7 Rīgā, Graudu ielā 1977.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "VW", uzbrauca 55 gadus vecai gājējai, kura nogādāta medicīnas iestādē.

Grobiņas novadā 1997.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Renault Kangoo", uzbrauca 2002.gadā dzimušam puisim un 1999.gadā dzimušai meitenei, bet Krāslavas novada Kaplavas pagastā pieturā "Varnaviči" autobuss aizķēra 14 gadus vecu zēnu.

Madonas novada Dzelzavas pagastā 1986.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Hyndai Terracan", uzbrauca 1987.gadā dzimušam vīrietim, kurš atradās uz ceļa braucamās daļas.

Tāpat vakar slimnīcā Rīgā nogādāta 41 gadu veca automašīnas "Toyota" vadītāja, kurai mediķu palīdzība bija nepieciešama pēc auto sadursmes ar automašīnu "Mercedes Benz", kuru vadīja 1980.gadā dzimusi sieviete.

Savukārt Ozolnieku novada Salgales pagastā 1974.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas automašīnu "DAF "sakabē ar puspiekabi, izraisīja sadursmi ar automašīnu "VW Sharan". Pēc negadījuma medicīnas iestādē nogādāts "VW Sharan" vadītājs.

Piektdien Rīgas reģionā pieķerti pieci autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies narkotisko vielu reibumā. 

Vēl deviņi šoferi visā Latvijā aizturēti par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Zemgalē reģistrēti trīs šādi gadījumi, Kurzemē un Latgalē - pa diviem, bet Vidzemē un Rīgā - pa vienam.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu piektdien kopumā noformēti 187 administratīvā pārkāpuma protokoli, bet par automašīnas agresīvu vadīšanu apturēti trīs šoferi Rīgas reģionā.

Latvijā piektdien reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums. Tajos cietuši 16 cilvēki un viens gājis bojā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti