Vakar automašīnas nāvējoši traumējušas divus gājējus

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 25.novembris 2016 9:12

Vakar Latvijā sadursmēs ar automašīnām bojā gājuši divi cilvēki.

Iecavas novadā, uz ceļa Rīga- Bauska- Lietuvas robeža, 1979.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Opel Astra" notriecis 1948.gadā dzimušu vīrieti, kurš šķērsojis ceļu tuvu braucošajai automašīnai. Gājējs notikuma vietā miris.

Rīgā, Tvaikoņu ielā, 1976.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Peugeot" uzbraucis 1966.gadā dzimušai sievietei, kura no gūtajām traumām notikuma vietā gājusi bojā.

Tāpat Rīgā, Lutriņu ielā, nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu notriecis 1957.gadā dzimušu sievieti un aizbraucis no notikuma vietas. Cietusī gājēja ar traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Jelgavā, Lielās un Mātera ielas krustojumā 1997.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu "Mercedes Benz", veicot kreiso pagriezienu, izraisījis sadursmi ar automašīnu "Audi Avant", kuru vadījusi 1989.gadā dzimusi sieviete.Negadījumā cietusi automašīnas "Audi" vadītāja, kā arī 2014.gadā un 2013.gadā dzimušas meitenītes un 2011.gadā dzimis puisītis. Tāpat cietis "Mercedes Benz" vadītājs. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

akar Latvijā par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 152 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Visvairāk protokolu noformēts Rīgas reģionā - 55. Vēl 39 protokoli noformēti Zemgales reģionā, 29 protokoli Latgales reģionā, 15 protokoli Kurzemes reģionā un 14 protokoli Vidzemes reģionā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā vakar noformēti astoņi pārkāpuma protokoli, no tiem trīs Rīgas reģionā, pa diviem Zemgales un Latgales reģionā, bet viens Kurzemes reģionā. Savukārt divi šoferi Rīgas reģionā pieķerti par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā.

Tāpat Rīgas reģionā apturēti divi agresīvi braucēji.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 87 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki un divi gājuši bojā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti