Rīgā automašīna uzbraukusi metāla margām un apgāzusies

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 13.decembris 2016 8:39

Pagājušajā naktī Rīgā automašīna uzbraukusi metāla margām un pēc tam apgāzusies.

Neilgi pēc pusnakts Āgenskalna apkaimē, Margrietas ielā, autovadītājs ar automašīnu "Volkswagen" uzbraucis margām un pēc tam spēkrats apgāzies. Vadītājs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Cēsīs, Piebalgas ielā, 1982.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "BMW 320" notriecis uz ceļa braucamās daļas uzskrējušu 2003.gadā dzimušu zēnu, kurš šķērsojis ielu tam neparedzētā vietā. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Limbažu novada Katvaru pagastā 1980.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Mercedes Benz", izraisījis sadursmi ar 1996.gadā dzimuša jaunieša vadītu "Volkswagen Touran". Negadījumā cietis "Volkswagen" vadītājs un automašīnas "Mercedes Benz" pasažiere, 1990.gadā dzimusi sieviete.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu uz Latvijas autoceļiem noformēti 197 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Visvairāk šādu protokolu noformēts Rīgas reģionā - 103. Vēl 28 protokoli noformēti Zemgales reģionā, 27 Vidzemes reģionā, 26 Latgales reģionā un 12 Kurzemes reģionā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā pieķerti astoņi šoferi, no tiem pieci Rīgas reģionā, bet pa vienam - Zemgales, Vidzemes un Latgales reģionos. Viens autovadītājs Rīgas reģionā apturēts par sēšanos pie stūres narkotisko vielu iespaidā.

Rīgas reģionā apturēti arī trīs agresīvi braucoši šoferi.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti