Avārijā Rīgā cietuši seši cilvēki, tostarp trīs bērni

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 28.decembris 2016 11:35

Vakar Rīgā, Juglas un Murjāņu ielu krustojumā, notika divu vieglo automašīnu sadursme, kurā cieta seši cilvēki, tostarp trīs bērni.

Negadījums noticis ap plkst.20, kad Juglas un Murjāņu ielu krustojumā saskrējās automašīnas "Honda", kuru vadīja 1990.gadā dzimusi sieviete, un "VW", kuru vadīja 1989.gadā dzimusi sieviete.

Avārijā cieta automašīnas "Honda" vadītāja un pasažieris, 1956.gadā dzimis vīrietis, kuri ar gūtajām traumām nogādāti slimnīcā, kā arī 2010.gadā dzimusi meitene, kurai hospitalizācija neesot bijusi nepieciešama. Avārijā cieta arī "VW" pasažieri - 1981.gadā dzimis vīrietis un 2015. un 2011.gadā dzimuši zēni, kuri ar gūtajām traumām nogādāti slimnīcās.

Vakar Rīgā, Ieriķu un Burtnieku ielu krustojumā, 1968.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Toyota" uzbrauca velosipēdistam, 1961.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē. Uz uzbrauktuves uz Akmens tiltu no Mūkusalas ielas notikusi sadursme starp automašīnām "Audi", kuru vadīja 1960.gadā dzimis vīrietis, un "Seat", kuru vadīja 1986.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta "Seat" pasažiere, 2016.gadā dzimusi meitenīte. Savukārt Alunāna un Pumpura ielu krustojumā saskrējās automašīnas "Honda", kuru vadīja 1967.gadā dzimusi sieviete, un "Audi", kuru vadīja 1981.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta "Honda" vadītāja, kura ar gūtajām traumām nogādāta slimnīcā.

Trīs cilvēki vakar cietuši arī avārijā Garkalnes novadā, uz Vidzemes šosejas, kur saskrējās automašīnas "Audi", kuru vadīja 1964.gadā dzimis vīrietis, un "Toyota", kuru vadīja 1952.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta "Audi" pasažiere, 1971.gadā dzimusi sieviete, "Audi" vadītājs un "Toyota" pasažiere, 1959.gadā dzimusi sieviete. Visi cietušie ar gūtajām traumām nogādāti medicīnas iestādē.

Vakar ap plkst.10 Stopiņu novada Vālodzēs, pie pieturas "Brasliņas", nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbrauca gājējam, 1950.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar gūtajām traumām nogādāts slimnīcā.

Latvijā pagājušā diennaktī pieķerti četri dzērājšoferi.

Pa vienam iereibušam autovadītājam pieķerts Rīgas, Zemgales, Vidzemes un Latgales reģionā.

Savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 135 administratīvā pārkāpuma protokoli,

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 83 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti