Gada pirmā puteņa laikā uz ceļiem notikušas vairāk nekā 160 avārijas un cietuši 26 cilvēki (papildināts)

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 5.janvāris 2017 9:17

Ceļu satiksmes negadījumos aizvadītajā diennaktī valstī cietuši 26 cilvēki, kas ir teju divtik vairāk nekā dienu iepriekš.

Traumas guvuši gan autovadītāji un pasažieri, tajā skaitā arī mazi bērni, gan gājēji, kurus notriekušas automašīnas.

Divos negadījumos cietuši bērni. Rīgā, Brīvības ielā, notika sadursme starp autobusu, automašīnu "Hyundai" un kravas automašīnu "Volvo". Negadījumā cieta "Hyundai" pasažiere, 2014.gadā dzimusi meitenīte, kura ar traumām nogādāta medicīnas iestādē.

Savukārt Stopiņu novadā, divu automašīnu sadursmē cietuši pasažieri - 1963.gadā dzimis vīrietis, 1994.gadā dzimusi jauniete un 2012.gadā dzimis puisītis. Cietušie ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Bauskas novadā, Codes pagastā uz Bauskas šosejas četru transportlīdzekļu sadursmē cieta viena spēkrata vadītājs. Negadījumā bija iesaistīts autobuss, kravas auto un divas vieglās automašīnas.

Vakar divi auto nobraukuši no ceļa un apgāzušies; notriekts arī gājējs bez atstarotāja. 

Negadījumi notikuši Vecpiebalgas un Madonas novados. Negadījumos cieta spēkratu šoferi, kuri ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Savukārt Līvānu novadā, Jersikas pagastā, vieglā automašīna "Opel" sadūrās ar kravas automašīnu "Scania". Negadījumā cieta "Opel" 1960.gadā dzimušais vadītājs, kurš ar traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Savukārt Rīgā uz Salu tilta pretī Zaķusalas krastmalai, 1977.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Mitsubishi", uzbrauca šķērslim. Sieviete ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē.

Tāpat vakar negadījumos cietuši divi gājēji. Vienā no negadījumiem, kas notika Engures novadā, automašīna bija uzbraukusi 1964.gadā dzimušam vīrietim, kurš uz ceļa atradās bez atstarotāja.

Kopumā vakar reģistrēts 161 ceļu satiksmes negadījums. Sastādīti 425 protokoli, tai skaitā 52 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, divi par braukšanu reibumā un trīs agresīvu braukšanu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti