Vakar satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 15 cilvēki

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 17.janvāris 2017 8:48

Pagājušajā diennaktī satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 15 cilvēki.

Rīgā, Kalnciema un Rucavas ielas krustojumā sadūrās automašīna "Chrysler", kuru vadīja 1951.gadā dzimis vīrietis, un automašīna "Opel", kuru vadīja 1978.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta "Chrysler" pasažiere, 1980.gadā dzimusi sieviete, kura ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē.

Salas novadā uz autoceļa Jēkabpils - Nereta notika sadursme starp automašīnu "Ford", kuru vadīja 1966.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "VW Tiguan", kuru vadīja 1989.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta "Ford" vadītājs un pasažieri, 2003.gadā dzimis zēns, 1967.gadā dzimis vīrietis un 1996.gadā dzimusi jauniete.

Priekuļu novadā uz ceļa Valmiera-Cēsis-Drabeši 1988.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu "Ford Transit", iespējams, netika galā ar transportlīdzekli, nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca kokam. Negadījumācieta automašīna pasažiere, 1964.gadā dzimusi sieviete un vadītājs. Cietušie ar gūtajām traumām nogādātas medicīnas iestādē.

Ludzā, Latgales un 18.Novembra ielas krustojumā sadūrās automašīna "Audi 80", kuru vadīja 1998.gadā dzimis jaunietis, un "Audi A4", kuru vadīja 1991.gadā dzimis jaunietis. Negadījumā cieta "Audi A4" pasažieri, 1971.gadā dzimusi sieviete un 1961.gadā dzimis vīrietis, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Rīgā, Biķernieku un Lielvārdes ielas krustojumā notika sadursme starp automašīnu "BMW", kuru vadīja 1992.gadā dzimis jaunietis un automašīnu "Toyota", kuru vadīja 1995.gadā dzimusi jauniete. Negadījumā cieta minētā jauniete, kura ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē.

Vakar uz Latvijas ceļiem atkal cietuši gājēji.

Plkst.16.47 Rīgā, A.Saharova ielā 1995.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu "BMW", uzbrauca gājējai, 1973.gadā dzimušai sievietei. Cietusī sieviete nogādāta medicīnas iestādē.

Plkst.19.49, Rīgā, Jaunciema gatvē, pagriezienā uz Bukultiem, 1958.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas automašīnu "Scania" ar piekabi, uzbrauca gājējam, 1958.gadā dzimušam vīrietim.

Cietušais ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Kopā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 72 ceļu satiksmes negadījumi. 10 negadījumos cieta 15 cilvēki.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti