Sadursmē ar automašīnu Sutru pagastā gājis bojā velosipēdists

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 20.janvāris 2017 9:19

Vakar Līvānu novadā, Sutru pagastā, uz ceļa Līvāni-Preiļi automašīna notriekusi velosipēdistu, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Negadījums noticis no rīta ap plkst.7.50. Pie automašīnas "VW-Crafter" stūres atradās 1992.gadā dzimis jaunietis. Bojā gājušais velosipēdists bija 46 gadus vecs.

Savukārt Valmierā, Georga Apiņa ielā, 1977.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "VW Golf", uzbrauca gājējam, 1942.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar gūtajām traumām nogādāts slimnīcā.

Ceturtdien Jelgavas novadā, Līvbērzes pagastā, uz Auces tilta sadūrušās divas automašīnas. 

Negadījumā iesaistīta 1989.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Nissan" un 1982.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Mazda". Traumas sadursmē guva "Mazda" vadītājs.

Tikmēr Rēzeknes novadā, Mākoņkalna pagastā, uz ceļa Malta-Kaunata divu automašīnu sadursmē cietis viens no autovadītājiem, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt divu automašīnu sadursmē Ķekavas novadā uz ceļa Rīga-Bauska-Lietuvas robeža cietis viens no autovadītājiem un pasažiere, kuri abi nogādāti slimnīcā.

Ogrē, Brīvības ielā, mopēda un automašīnas sadursmē cietis mopēda vadītājs, kurš arī nogādāts slimnīcā.

Vakar par braukšanas ātruma pārsniegšanu Latvijā noformēti 167 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Visvairāk - 60 - šādi pārkāpumi reģistrēti Rīgas reģionā, Kurzemē - 41, Zemgalē - 28, Vidzemē - 25 un Latgalē - 13 ātruma pārkāpēji.

Policija aizturējusi arī astoņus autovadītājus, kuri vadījuši transportlīdzekli alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā. Četri šādi autovadītāji aizturēti Vidzemē, un pa diviem Latgales un Rīgas reģionā.

Ceļu satiksmes jomā kopumā vakar sastādīti 517 administratīvo pārkāpumu protokoli.

Vakar valstī kopumā reģistrēti 98 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki un viens gājis bojā. Ceļusatiksmes jomā sastādīti 517 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 167 par ātruma pārsniegšanu, septiņi par agresīvu braukšanu un astoņi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Tāpat vakar valstī reģistrēti 98 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki un viens gājis bojā.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti