Vakar divu automašīnu sadursmē Liepājā smagi cietusi sieviete

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 14.oktobris 2017 10:22

Vakar divu automašīnu sadursmē Liepājā cietuši divi cilvēki, tostarp smagas traumas guvusi 1962.gadā dzimusi sieviete, kura pēc negadījuma ievietota slimnīcas reanimācijas nodaļā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

Ceļu satiksmes negadījums šodien plkst.12.40 noticis Jūrmalas un Alejas ielu krustojumā. 1995.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Volvo XC90", krustojumā pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ izraisījusi sadursmi ar pretim pa galveno ceļu braucošo automašīnu "Mercedes Benz", ko vadījis 1964.gadā dzimis vīrietis.

Negadījumā cietis "Mercedes Benz" vadītājs, kurš pēc mediķu palīdzības saņemšanas ārstēsies mājās, kā arī pasažiere - 1962.gadā dzimusī sieviete, kuras gūtās traumas ir smagas.

Par notikušo policijā sākta administratīvā lietvedība.

Divu auto sadursmē pie Aizkraukles cietusi sieviete.

Vakar divu automašīnu sadursmē pie Aizkraukles traumas guvusi sieviete, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Pēc sākotnējās informācijas, negadījumu uz šosejas Rīga-Daugavpils pie pagrieziena uz Aizkraukli izraisījis 1941.gadā dzimušais ar automašīnu "Volkwagen", kurā arī atradusies 1960.gadā dzimusi sieviete. "Volkwagen" ietriecoties "Mercedes Benz" markas automašīnā, sieviete guvusi traumas.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti