Saduroties divām automašīnām, Stopiņu pagastā gājis bojā vīrietis; avārija ar policijas auto Ventspilī 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 17.novembris 2019 13:52

Sestdien Stopiņu novadā notikusi divu automašīnu sadursme, kurā dzīvību zaudējis vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Vakar plkst.20.56 tika saņemta informācija par sadursmi pagriezienā uz Upeslejām, kas notika starp automašīnu "Scania" ar piekabi "Schmitz", kuru vadīja kāds vīrietis, un cita vīrieša vadīto automašīnu "Volvo".

Notikuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā automašīnas "Volvo" vadītājs, savukārt automašīnas "Scania" vadītājam sniegta medicīniskā palīdzība uz vietas. 

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 86 ceļu satiksmes negadījumi. Tajos cietuši 13 cilvēki, bet viena jau minētā avārija beigusies letāli.

Automašīnu sadursmē Ventspilī cietuši divi policisti un divi bērni

Sestdien automašīnu sadursmē Ventspilī cietuši divi Valsts policijas darbinieki un divi bērni, aģentūrai LETA pavēstīja policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Negadījums noticis plkst.17.13, Lielā prospekta un Sarkanmuižas dambja krustojumā saduroties policijas dienesta automašīnai "Opel Mokka" un automašīnai "Audi A6".

Negadījumā cieta divi policijas darbinieki, kā arī divi automašīnas "Audi" pasažieri - bērni. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā svētdien nevarēja komentēt cietušo traumu smagumu.

Gžibovska skaidroja, ka policijas automašīna ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu bija steigusies uz izsaukumu, kurā bija nepieciešama policijas palīdzība.

Saistībā ar notikušo ir sākts kriminālprocess un tiek skaidroti negadījuma apstākļi.


 
 

 
Visi komentāri
 
LMT 17.novembris 2019 20:19
0 0 Atbildēt

Kur Krapša komentārs!?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti