Ludzas novadā mikroautobuss uzbraucis uz ceļa gulošam vīrietim, kurš gājis bojā 11

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 8.augusts 2020 13:47

Piektdien ceļu satiksmes negadījumā Ludzas novadā gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Negadījums noticis plkst.11.44 Ludzas novada Rundēnu pagastā. Saskaņā ar sākotnējo informāciju, autovadītājs, stūrējot mikroautobusu "VW Transporter", uzbrauca kādam uz ceļa gulošam vīrietim, kurš notikuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā. Policija gan vēl skaidro precīzus notikušā apstākļus.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 98 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 24 cilvēki, tostarp septiņi gājēji un četri velosipēdisti. Visvairāk cilvēku - 24 - cietuši avārijās Rīgas reģionā, liecina policijas apkopotā informācija.
 

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
nure 8.augusts 2020 15:59
7 1 Atbildēt

uz ceļa pat atlaisties nevar, uzreiz brauc virsū...ko darīt, ja pēc pusdienām smagi iet vai ar veselību kas saiet šķērsām?

Rr19 9.augusts 2020 15:04
2 0 Atbildēt

Ja tā nopietni, tad CSN ir arī sadaļa, Gājēju un pasažieru pienākumi.

Rr19 8.augusts 2020 23:39
1 0 Atbildēt

Ja viņš gulēja uz gājēju pārejas,tad VW būs vainīgs.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti