Ceļu satiksmes negadījumā Latgalē gājis bojā gājējs 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 10.novembris 2020 10:05

Vakar Latvijā reģistrēti 133 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 13 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Avārija ar bojāgājušo notikusi Latgalē, un tajā dzīvību zaudējis gājējs.

Pirmdien astoņi cilvēki cietuši satiksmes negadījumos Rīgas reģionā, trīs - Latgalē, bet pa vienam - Vidzemē un Zemgalē. No avārijās cietušajiem trīs bija velosipēdisti, bet divi - gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi piecus autovadītājus: divus - Zemgalē, bet pa vienam - Kurzemē, Vidzemē un Rīgas reģionā, kur aizturēts arī kāds autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 130 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 34 autovadītāji, Zemgalē - 34, Vidzemē - 26, Kurzemē - 21, bet Latgalē - 15 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 316 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Visi komentāri
 
650 10.novembris 2020 13:17
0 0 Atbildēt

Jā.. Un? Kāpēc? Kā? Kādā veidā? Kurā vietā?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis 2

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti