Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 25 cilvēki, bet gājis bojā viens 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 25.novembris 2020 9:58

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 25 cilvēki, bet gājis bojā viens, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Tāpat starp cietušajiem ir trīs gājēji un viens velosipēdists.

Kā aģentūru LETA informēja VP Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne, vakar plkst.7.44 Burtnieku novadā, Rencēnu pagastā uz autoceļa Valmiera - Rūjiena - Igaunijas robeža notika ceļu satiksmes negadījums.

Pēc Vaskānes teiktā, sākotnējā informācija liecina, ka vīrietis, vadot automašīnu "VW Crafter", nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā cieta pasažieris, bet viens cilvēks notikuma vietā gāja bojā. Policijā sākts kriminālprocess, tiek skaidroti negadījuma apstākļi.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 129 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 20 bijuši ar cietušajiem.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 68 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 15, Latgalē - 12, Vidzemē un Kurzemē katrā reģistrētas pa 17 avārijām, liecina VP apkopotie dati.
 

 
Visi komentāri
 
Vernons 25.novembris 2020 10:28
2 0 Atbildēt

Ir kur tiekties! 129 satiksmes negadījumi!

Priekšā esošs satiksmes dalībnieks "ne pie kā nav vainīgs"!

Tikai Distance nav vērota un nav notikusi Rūpe par vismazāk aizsargāto!

Par tiem apdauzītiem taču parūpējās!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti