Otrdien ceļu satiksmes negadījumos dzīvību zaudējis viens cilvēks, bet 29 guvuši traumas

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 28.jūlijs 2021 11:48

Aizvadītajā diennaktī Latvijā ceļu satiksmes negadījumos dzīvību zaudējis viens cilvēks, bet 29 personas guvušas traumas, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Otrdien Latvijā kopumā reģistrēti 129 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem 21 gadījumā bijuši arī cietušie.

Visvairāk jeb 20 cietušie reģistrēti kopumā 14 vakar Rīgā notikušās avārijās. Seši no šiem cilvēkiem bijuši velosipēdisti, bet viens - gājējs.

Kurzemē vakar avārijās cietuši pieci cilvēki, viens no kuriem bija riteņbraucējs. Savukārt viena persona gājusi bojā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova, vakar ap plkst.19 Valsts policijā tika saņemta informācija par to, ka Kuldīgas novada Vārmes pagastā ir noticis ceļu satiksmes negadījums.

Kā stāstīja Šeršņova, noskaidrots, ka vīrietis, vadot automašīnu "Volkswagen Passat", kurai nav veikta valsts tehniskā apskate, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Notikuma vietā konstatēts, ka vīrietis atradies 1,27 promiļu reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

Vīrietis tika nogādāts medicīnas iestādē. Ap plkst.23 Valsts policijā tika saņemta informācija no medicīnas iestādes, ka vīrietis nomira. Valsts policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess, piebilda Šeršņova.

Latgalē aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši divi cilvēki, bet Vidzemē un Zemgalē - pa vienam cilvēkam.

Tāpat aizvadītajā diennaktī noformēti 409 administratīvā pārkāpuma protokoli ceļu satiksmes noteikumu jomā. Par sēšanos pie stūres alkohola reibumā vakar sodīti četri cilvēki, bet divas personas apturētas par braukšanu narkotisko vielu iespaidā. Pieci šoferi sodīti par agresīvu braukšanu, bet 186 autovadītāji saņēmuši sodu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti