Cēsīs nāvējoši notriec gājēju, kurš neparedzētā vietā tumsā šķērsojis brauktuvi 8

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 25.novembris 2021 12:13

Vakar Latvijā reģistrēti 135 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 11 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.20.30 Cēsīs vīrietis ar automašīnu "BMW" uzbrauca gājējam, kurš notikuma vietā mira. Sākotnējā informācija liecina, ka gājējs bez atstarojošiem elementiem šķērsoja ceļa braucamo daļu tam neparedzētā vietā. Policijā sākts kriminālprocess.

Trešdien septiņi cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, divi - Kurzemē, bet pa vienam - Latgalē un Vidzemē. No cietušajiem divi bija gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi astoņus autovadītājus: piecus - Rīgas reģionā, divus - Vidzemē, bet vienu - Zemgalē. Rīgā aizturēts arī viens autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 137 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 55 autovadītāji, Zemgalē - 26, Vidzemē - 23, Latgalē - 17, bet Kurzemē - 16 autovadītāji. Latvijā 12 vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 428 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Tikai 25.novembris 2021 14:49
4 0 Atbildēt

Nav rakstīts ar kādu ātrumu lidoja bembis....ja ar 110, nav brīnums ka notrieca.

Pilsēta 25.novembris 2021 15:29
2 0 Atbildēt

Jā, diemžāl. Ja neatklāsies ka auto vadītājs pats arī pārkāpis. Tas ir stulbums ka cilvēkam pilsētā ir jājūtas kā vajātam zvēram. Tak tesieties pa bāņiem, pilsētā auto nebūtu jābrauc daudz ātrāk par diviem gājēja ātrumiem. Jo ir tas niķis - braukt ātrāk par savām spējām apstāties.

Krotow 25.novembris 2021 23:15
1 0 Atbildēt

Pat nevajag 110. Vari nokļūt aiz restēm arī braucot ar atļautajiem 50, kad tumsā aiz koka, kas atrodas pašā brauktuves malā, tev priekšā zem riteņiem pēkšņi izveļas jēgu pārlējis tips.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti