Ceļu satiksmes negadījumā Latgalē gājis bojā gājējs

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 16.decembris 2021 12:20

Vakar Latvijā reģistrēti 134 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta desmit cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar plkst.12.50 Rēzeknē, kravas transportlīdzeklis braucot atpakaļgaitā uzbrauca gājējai, kura no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā. Policija ir sākusi kriminālprocesu un skaidro notikušā apstākļus.

Trešdien četri cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, pa diviem - Zemgalē un Vidzemē, bet pa vienam - Latgalē un Kurzemē. No cietušajiem trīs bijuši gājēji, bet viens - velosipēdists.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi deviņus autovadītājus: četrus - Kurzemē, divus - Rīgas reģionā, bet pa vienam - Latgalē, Zemgalē un Vidzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 144 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 50 autovadītāji, Zemgalē - 36, Vidzemē - 22, Latgalē - 20, bet Kurzemē - 16 autovadītāji. Latvijā septiņi vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 393 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti