Ekskluzīvais "Mercedes Maybach" Rīgā tiek novietots neatļautā vietā un saņem sodu (+ FOTO) 16

 

28.11.2019. Foto: iAuto.lv

iAuto | 28.novembris 2019 22:19

Ekskluzīvais "Maybach" limuzīns nolūkojis ekskluzīvu stāvvietu Baznīcas ielā 1, Rīgā, itin nemaz nerūpējoties par to, ka apstājies neatļauti un, traucējot satiksmi.

Aiz limuzīna stāvēja vēl viens Maybach un citi auto, taču pēc mūsu lūguma tie devās tālāk.

Foto: iAuto.lv

28.11.2019. Foto: iAuto.lv

Pēc neilga laika soda kvīts jau bija logā un varam secināt, ka Rīgas pašvaldības policija savu darbu dara operatīvi.

Sliktākais ir tieši apstāklī, ka aiz šāda "gudrinieka" naski sastājas citi auto.

 

 
Visi komentāri
 
Nja 28.novembris 2019 23:38
7 5 Atbildēt

Triju zvaigžņu ordeni! Tērēt laiku dēļ šitādiem...

Kanibaals 29.novembris 2019 8:32
11 3 Atbildēt

Jā tiešām apbrīnojami, ka nauda ir bet stāvvietai nepietiek.

iciks 29.novembris 2019 8:39
2 2 Atbildēt

Atbrauca, bet vietas varbūt nebija - visai bieža situācija. Negribēja meklēt, nolika. Iespējams, viņam tas sods arī tīrais sīkums.

Nja 29.novembris 2019 8:57
1 4 Atbildēt

Bet tevi tas uztrauc? Es, piemēra, ja tieku garām nosmīkņāju un braucu tālāk. Divas riezes esmu sūtījis RPP, vienreiz kad mašīna man bija nobloķēta, otreiz kad celtnieki izdomāja noštopēt ielu un izkrauties, bez saskaņošanas ar pašvaldību, jo ja būtu saskaņots, noteikti būtu zīme, lai pretējā ielas pusē neviens nestāvētu.

Bet nu ir jau tādi cilvēki kas tik meklē kašķi, pat izraisa CSN, tas tak nekas, ka paši čakarē sev laiku.

felix65 29.novembris 2019 7:16
4 0 Atbildēt

Evakuācija ir daudz efektīvāka, tikai baidos, ka problēmas risinās ne jau pats īpašnieks, tāpēc līdz galam procesu tā arī neizbaudīs.

normislabs 29.novembris 2019 8:45
3 0 Atbildēt

Jūs kā žurnālisti varējāt noskaidrot "patiesā" labuma guvējus un pastāstīt tautai, lai zin savus "varoņus", simt punkti - īpašnieks firma, kurai pastkastīte fiziska "bomža" dzīvoklī Maskačkas pievārtē...

iAuto 29.novembris 2019 9:04
5 0 Atbildēt

Domāju, ka šis raksts palīdzēs, vismaz citiem. Bīstamākais, ka tas pavelk tādu kā ķēdes reakciju un tur jau bija kopā 4 auto - 2 Maybach. Otrā bija vadītājs un pēc mazas sarunas aizbrauca.

paldies iAuto 29.novembris 2019 9:30
13 0 Atbildēt

bīstami, ne bīstami - tā vienkārši nevajag darīt un to var izmācīt tikai tā - iebāžot ar degunu... Kādēļ Vācijā šādi nolikt mašīnu nevienam vietējam neienāk prātā? Mums agrāk policisti ņēma kukuļus, bet tagad gandrīz katru dienu lasām par to, ka pieķerti kukuļdevēji. Izrādās, atpirkšanos var iznīdēt, tāpat kā šādu bezkaunīgu rīcību kā attēlos, ja vien nebūsim vienaldzīgi, jo redz, MANI jau tas neskar

WALA 29.novembris 2019 10:11
2 12 Atbildēt

Ne to čtob atbalstītu šos nevietā licējus, bet nevajag jau aŗi pārspīlēt, Vācijā evakuatoriem darba pietiek, tā kā nevietā licēju ar pietiek.

Pie mums ērti, ka sodu uzliek un pat ratus nesabloķē, tādēļ ir gadījumi (kādi pāris pa visu autovadītāja stāžu) kad nespringstot metu savu vāģi tur kur pēc zīmēm nedrīkst, bet neviens tādēļ nav nekur iesprostots vai neticis. Tā vienkārši nereti ir izdevīgāk - "nometu kur pagadās" ja nav laika atrast stāvvietu - un burtiski stundas laikā jau sen esmu atpelnījis soda naudu ( nē ne jau stāvvietas izmaksas, bet laika ekonomijas ziņā). Un gan jau Maybach ownerim tas vispār atpelnas 5 min.

LA 29.novembris 2019 12:54
3 3 Atbildēt

līdz šim likās, ka Tev ir smadzenes

WALA 29.novembris 2019 13:51
0 0 Atbildēt

Tam jau smadzenes ir domātas lai izvērtētu ko un kāpēc daram, tikai nemēģinu izlikties labāks kā patiesībā esmu.

Ne vairāk ne mazāk. Es tak nebrēcu par saliktiem mīnusiem- tie ir pilnīgi pelnīti.

Bildē ir situācija, kurai pats pat nepievērstu uzmanību - pa to "ietvi" es nekad tāpat neeju, bet eju gar pašu viesnīcu, vai busiem gar "pakaļu", tāpēc izņemot to ka kādam "iekrita acīs" Maybach esmu stipri vienaldzīgs pret šādu ziņu konkrētajā vietā.

Freijers 29.novembris 2019 13:28
0 1 Atbildēt

Smadznes nav visādiem wannabe soģiem un biksēs slapinātājiem par to "ka tā viņam vajag, bagātie arī raud"...diemžēl šādi mūlāpi ir kārtām visur...un es to norakstu uz mazvērtības kompleksu.

Zem zīmēm likt auto nevajag, par to, ka tas maybahs tur satiksmi traucē...diez kam viņš tur traucē, vairāk kā josla brīva, drīzāk kāds no skujas griežoties laukā bez apskates spogulī traucē.

Ir vienkārši jāizbeidz šī sīkumainā un mazvērtīgā kasīšanās ar visiem halujiem, kas no tā spiedz aiz prieka.

P.S. Ne man maybahs, ne arī zem zīmēm - adresēts morāliem ūbermazpilsoņiem, kam tas varētu interesēt !

Hmm 29.novembris 2019 13:47
6 0 Atbildēt

tad metam visu zemē, dedzinām plastmasu un izcērtam mežus bez žēlastības, jo mani taču tas neskar (vismaz pagaidām), jo izmest kūtspakaļā tak ir lētāk nekā samaksāt vienu eiro atkritumu izvedējiem! Cik dzīvošu, tik nesapratīšu, kur tādi cilvēki rodas - ja mani tas tieši neskar, tad vienalga. Atmosties Freijer un paskaties uz pasauli citām acīm - nav svarīgi tas meibahs vai vecs golfs, ministrs vai minimālās algas saņ''em'js - noteikumu visiem vienādi

WALA 29.novembris 2019 13:56
0 4 Atbildēt

2 Hmm

Īsumā tā - sods utt. konkrētā vietā pelnīts, bet tas nav raksta vērts pasākums.

Un nepūlies - tādu "paštaisnu" kadru kaut vai tikai CSN ievērošanu esmu redzējis no malas, un par kaut kā piesamēslošanu nemaz negribu izteikties - vismaz 50% gadījumu tadiem cilvēkiem tā ir tikai runāšana, bet kad paskaties ko pats dara - tad pirmajos 500 metros jau var vairāk CSN pārkāpumu sakasīt nekā man pa visu dienu.

P.S. Nē nevajaga darīt kā es - es arī neesmu paraugpilsonis.

iciks 29.novembris 2019 21:46
0 0 Atbildēt

Intereses pēc pajautāšu, vai tauta tik ļoti ceptos arī tad, ja tur stāvētu kāds nojāts 3. golfs? OK, 2 3ie golfi, lai izmērs līdzīgs.

Edmunds 1.decembris 2019 17:18
1 0 Atbildēt

Ne jau naudas viņiem žēl,dažus soļus paiet un savu varu parādīt kā jau PIŽONIEM,ta laikam tos sauc kaimiņzemē.Un vēl nav rakstīts,ka samaksās,,vai nu advokāts strādās vai kādi labi draugi kādā no policijām! Muļķi viņi noteikti nav!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti