Vācijā dīzeļdegviela 1.jūlijā 2022 gadā maksā 1.92 eur, tas ir lētāk kā Latvijā!!! (+ VIDEO) 56

 
iAuto | 2.jūlijs 2022 5:21

iAuto secina, ka Vācijā dīzeļdegviela maksā lētāk nekā pie mums, jo Vācijas valdība pasākumus pret augstajām degvielas cenām ieviesa no 1.jūnija. Tiesa, no 1.jūlija situācija mainīsies arī Latvijā.

Ministru kabinets 14.jūnijā veica grozījumus 2000.gada 26.septembra noteikumos par benzīna un dīzeļdegvielas atbilstības novērtēšanu, nosakot terminētu obligātās prasības par biodegvielas piejaukšanu atcelšanu laika periodā no 2022.gada 1.jūlija līdz 2023.gada 31.decembrim.

Vakar Latvijā bija novērojams dīzeļdegvielas cenu samazinājums no aptuveni 2,12 līdz 2,04 un pat 2,01 eiro par litru. 

Vācijā degvielas cena krasi samazinājās no 1.jūnija, taču tad tā atkal sāka pieaugt. Vācu mediji publicēja niknus rakstus, piesaucot tirgotāju alkatību, taču tagad redzams, ka valdības plāns nostrādājis un cenas galvenajām degvielas šķirnēm noslīdējušas zem diviem eiro par litru.

 
56 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 2.jūlijs 2022 10:26
113 27 Atbildēt

Zeme ir kas - tikai paliktnis. Valsts jau ir cilvēki un viss to radītais. Visi, kas postulē šo apgalvojumu, ļoti konkrēti uzdirš Latvijas cilvēkiem.

MMX 4.jūlijs 2022 16:30
89 0 Atbildēt

Reiz netik seno laikos ASV 35. prezidents Džons Ficdžeralds Kenedijs teica šādus vārdus lai liktu saviem tautiešiem padomāt par dalību valsts dzīvē: "Ask not what your country can do for you – ask what you can do for your country".

Pie mums visi raud ka viss ir slikti, valdība lohi, valsts slikta, pašvaldība korumpatori, bet uz jautājumu ko tu esi izdarījies vai plāno darīt lietas labā atskan "ko tad es maziņš cilvēks, viņiem tur nauda/vara/juristi/drošībnieki/krievi/utt., kas man traucē, es labāk tepat internetā pateikšu ka viss ir slikti, varbūt kāds mani izdzirdēs". Spāņu smago šoferi vēl pavisam nesen dažās nedēļās panāca pat subsīdiju degvielai, bet mums ir ieraksti komentāros, ka viss ir slikti.

GB12 3.jūlijs 2022 0:04
74 4 Atbildēt

Klau, a ko tu te vēl dari, ja jau valsts ir tik neizdevusies? Brauc tak dzīvot uz kādu valsti, kas ir izdevusies. Tevis piesaukto Poliju, piemēram. Kur problēma?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Vācijā uziet pamestu Lada un Kia autosalonu (+ VIDEO) 1

Youtube kanāla Forgotten Buildings autori ierodas Vācijā, lai uzfilmētu materiālu par autosalonu, kas sākotnēji nodarbojies ar Lada, bet vēlāk – ar Kia automobiļu pārdošanu. Lasīt vairāk

 

Latvijas munīcijas ražotne darbu daļēji varētu sākt līdz gada beigām (+ VIDEO) 3

Latvija ir vienīgā no Baltijas valstīm, kas ieguvusi finansējumu no Eiropas Komisijas fonda munīcijas ražošanas atbalstam. Kamēr līgumi vēl nav parakstīti, Aizsardzības ministrijā par summām un termiņiem izsakās piesardzīgi. Tomēr aizsardzības ministrs cer, ka rūpnīca sāks darbu jau šā gada beigās. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti