Kā pašam salabot riepu ar tā saucamo "diegu jeb striķi"? (+ VIDEO) 37

 
iAuto | 2.augusts 2024 9:00

Ja riepā izdurts salīdzinoši neliels caurums, to var vienkārši salabot ar šādu paņēmienu.

 
37 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 2.augusts 2024 13:16
4 0 Atbildēt

It kā jau izdevās, bet konkrētā duramā adata izskatās par garu attiecībā pret diega garumu.Iedurt nav tik viegli, bet drusku pārcenšoties,var iedurt pārāk dziļi un (varbūt tobrīd vienīgais..) diegs palikt iekšpusē.

Kā arī,tam diegam krājumā būtu jābūt vismaz pāris dažādu resnumu- atkarībā no cauruma lieluma.Resnu diegu tievā caurumiņā diez vai iebāzīsi.Nočakarēsies pamatīgi,jo riepa ir cieta un tīšām ļurināt to caurumu lielāku ir žēl..Plus vēl jābūt skaidrībā,vai konkrētais diegs pirms duršanas ir vai nav jāapsmērē ar līmi.

Ja priekšējā riepā iedurt ir salīdzinoši vienkārši, nu tad aizmugurējajā bez riteņa noskrūvēšanas diez vai.Mašīnai ar kompresor remont komplektu domkrata parasti nav- gadās, ka īpašnieks to iepriecinošo faktu nemaz nezin..

KUR un kādu pirkt domkratu- savas markas oriģinālo,kaut lietotu, bet nekādā gad NE kādu "universālo" lohveikalā pieejamo poļuķiniešu suudu par pacmit eur, jo zem paceltās mašinas svara tas var vienkārši pēkšņi salūzt!!

650 2.augusts 2024 19:57
1 0 Atbildēt

Nenuzinkā,cohumiņš mazziņš, tu pajem to vīli un sparīgi vīlē, ta ka visa tā riepa tirkšķ,- hernzin cik tur kordus pārvīlēsi.Iespējams,skāde sanāktu vairāk, nekā no tās suuda skrūves. 

Diegu/griezt- nu gan jau var, bet tas suuds (parasti) negrib ne griezties,ne īsti tajā caurumā/līst..Varbūt mazā cohumā vienkārši ieskrūvēt parasto (ne no ēBaja) pašvītņo'jošo samapāl samarēzu.Un tālākbraucot lūgt/Jēzu ;p

Bet varbūt "pareizi" ir tā, ka maza skrūve/nagla vispār nav jākustina.Ja lohs ierauga naglu, viņš to nemaz nerauj,viņš vispirms tai Uzspļauj.Kamēr cits/nelohs tur kko pumpē un dur un pūš, šamais mierīgi nobrauc nedēļu ar visu to naglu- kamēr izbrīvē laiku uz riepu darbnīcu uzbraukt.

Ja skrūve ir liela (10 x12)- nelohs uzreiz stājas malā ,liek ārā 3stūri,skrūvē, maina,p/sās..bet Lohs vienkārši ar saprātīgu ātrumu pa taisno aizbrauc līdz tuvākajai darbnīcai.Kā kurureiz pareizi izvērtēt- ta čorts viņuzin.

Sazin ko vēl varētu te izdrirst, taču pa lielam viss iz dzīves un tā padrirššana savureiz noder.

Vēl ir tā, ka Lohs aizbrauc ārējā zemē,kur pie +35 viņs mauc kādus 350km no vietas ar saviem ierasstajiem 240/Vid. Mīžamvietu apmeklējot,viņam nebij laika apiet ap to hlamu un "pataustīt"- moš kkur drusku būt licies tā kā pa mīkstu vai jau pa karstu.Uz kādi 150 ka pārreiz tā kārtīgi ejbaņņī un uzreiz skrandas pa gaisu,tad tik ir tā skola/rokā.

650 2.augusts 2024 21:22
1 0 Atbildēt

Uz ceļa (pirms Ceļa) vajag reāli nodrošināties tajā situācijā, kura katram individuāli aktuāli ir.Padalīties ar variantiem.Ja nav tā riteņa,tātad nav.Tu 3st pirms izbraukšanas/uz diezin vai skriesi to pirkt.

Ceļā nav garāžas,hernsazin kur (un Kāda) man ir riteņatslēga,cik pierūsējušas ir skrūves vai kādi Lohi beidzamajā Servissā tās tev ir "pievilkuši".

Vecenes spiedz, bērni/brēc,telafonā kkādi lophi zvana,laika nav,lietus līst,putenis 'pūš, tumššš,sljapjš, bagažnieks lidz aizluupai pilns- nu kādu na/uj tur riteni skrūvēt tagad ;p

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Degvielas cenas: Dīzelis 1.477 un 95 benzīns 1.517 EUR; bet Igaunijā? - 15.09.2024

iAutolv uzpilda degvielu par 1.477 eiro litrā, Gulbenē todien Neste cena bija 1.42 par litru, bet Igaunijā 15. septembrī par dīzeļdegvielas litru prasīja 1,419 eiro. Lasīt vairāk

 

Pjastri veiksmīgi aizsargājas no Leklēra un uzvar Azerbaidžānas "Grand Prix" 2

Austrālijas autosportists Oskars Pjastri svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 17.posmā - Azerbaidžānas "Grand Prix" - un viņa pārstāvētā "McLaren" komanda kļuva par līderi Konstruktoru kausā. Lasīt vairāk

 

Lielas problēmas BMW: Dingolfingas rūpnīca uz laiku aptur ražošanu, atsaukums izmaksās miljonus 4

BMW uz laiku apturējis ražošanu savā Eiropas lielākajā rūpnīcā Vācijas pilsētā Dingolfingā. Iemesli lēmumam ir vairāki. Lasīt vairāk

 

Dzelzceļa stacija RIX lidostā un vilciena savienojums ar Rīgu būtu jāiesaldē vismaz uz 10 gadiem (+ VIDEO) 23

iAutolv apskata topošo Rail Baltica stacijas ēku Rīgas lidostā un izsaka savas domas attiecībā par šo projektu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti