Vai avāriju tiešām izraisīja mistisks šoferis, kurš no notikuma vietas aizbēga? (+ VIDEO) 16

 
4.Studija | 5.janvāris 2022 11:20

Avāriju izraisa "Juris", kam īpašnieki uzticējuši mašīnu, taču neko, izņemot vārdu, par viņu nezina - policija uzliek sodu īpašniekam, jo "Juris" vairs nav atrodams.

 
Visi komentāri
 
WALA 5.janvāris 2022 11:49
3 2 Atbildēt

Nu gan nodzīvojušies, anekdotes iz dzīves sākam TV rādīt ...

jārāda ir 5.janvāris 2022 12:14
6 2 Atbildēt

tur jau tā lieta, ka līdzīgs stāsts var būt daudziem

iciks 6.janvāris 2022 8:59
4 0 Atbildēt

Interesanti, ka nepastāsta, vai tad tie citu auto braucēji neko neredzēja un ja redzēja, tad ko?

Personīgi man tas viss izskatās pēc klasiskā stāsta, ka piedzēries vīrs bez tiesībām braucis, bet kad sanākuši sūdi, tad vaina novelta uz tādu mistisku tēlu, kurš varbūt auto ir bijis, bet varbūt vispār ne.

Vienā gadījumā 200 eur par ziņu nesniegšanu, otrā jau stipri sāpīgāks zaudējums.

imzz 6.janvāris 2022 16:19
3 0 Atbildēt

Šo atgadījumu pamanāmu padara tieši Minhauzena stāsts. Vislabāk man patika tas, ka vadītājs "Juris" no bailēm pārlecis uz aizmugures sēdekli'. Ja visi sēdekļi vietā, tas ir cirkus numurs, kas uz pirmo reizi neizdotos Džekijam Čanam viņa labākajos gados. Policisti, viņa paskaidrojumu lasot noteikti uzjautrinājās vairāk, kā skolotāji savulaik lasot skolēnu sacerējumus par "Zaļo zemi" ;)

iciks 6.janvāris 2022 19:40
2 0 Atbildēt

Viena lieta mazliet izbrīna. Ja mans pieņēmums ir pareizs, tad šiem vajadzētu sēdēt pie ratiem un priecāties par mazāko ļaunumu, bet te cilājas. Droši vien 200 eur maksāt negrib un cer, ka pēc sižeta kāds par viņiem apžēlosies. Ej nu sazin. Ļauži jau arī neizskatījās pēc akadēmiķiem, ej nu saproti, ko tādi domā.

Vernons 6.janvāris 2022 19:45
0 0 Atbildēt

Pievienojos.

LMT 5.janvāris 2022 12:15
8 4 Atbildēt

Miliciene nav diesko kudrāka par pārējiem!

Cits Juris 5.janvāris 2022 12:27
2 2 Atbildēt

Auto stūri tura ar rokām. Vai šaubu gadījumā nav iespējams salīdzināt pirkstu nospiedumus uz stūres rata un pārnesumu pārslēdzēja sviras ar aizdomās turētā pirkstu nospiedumiem?

Vernons 5.janvāris 2022 12:34
1 0 Atbildēt

Liecies mierā! Policija nekādi nevar pārslēgties no sekām uz cēloni! Palasi Likuma "Par policiju" 4. pantu un izdari secinājumu.

imzz 5.janvāris 2022 13:11
2 2 Atbildēt

Vispirms jau īpašnieki teiks, ka viņu pirkstu nospiedumi tur ir no agrākiem laikiem, ja bez viņu tur nebūs neviena cita, tad teiks, ka "Juris" braucis ar cimdiem utt. Tikai daktiloskopiju neviens netaisīs administratīvas lietas dēļ, te nav ne Deksters, ne x-faili. Nevajag iedomāties , ka viss notiek kā Holivudas seriālos.

Aivars 5.janvāris 2022 12:27
18 1 Atbildēt

Nu bāc. Tur tak skaidrs ka tie "īpašnieki" di...š acīs skatīdamies. Lai arī maksā sodu.

Kaut kāds Juris, strādā, bet neko nezin... smieklīgi. Kurš pie pilna prāta dotu savu auto kādam, ko nepazīst....

Vernons 5.janvāris 2022 12:31
4 1 Atbildēt

Pudeles "brālis" tiek pieņemts darbā uz verdzības noteikumiem!

Policijai par "drošo Distanci" bija jāaizmirst jau 3 ar pus gadus atpakaļ! To sauc par "Strauju bremzēšanu bez vajadzības" un tam paredzēts sods 280 Eiro un 6 soda punkti, kam sasita pakaļu. To tā arī bija jānoformē!!!

imzz 5.janvāris 2022 13:34
2 2 Atbildēt

Strauju bremzēšanu bez vajadzības -- Bez vajadzības neviens strauji nebremzē, atskaitot nupat apdzītā vai apsteigtā "skološanu" vai "bremžu testu".

Vajadzēja klausīties, ko teica policiene video sākumā: Avensis stāvēja uz ceļa, lai tajā neietriektos Škoda strauji bremzēja, un Pežo noslēdza vilcieniņu. Ā, kāpēc Škoda nebremzēja savlaicīgi ? Ļoti ticami, ka pirms pirms Škodas braucošais strauji pārkārtojies, atsedzot Avensi.

Vernons 5.janvāris 2022 15:21
2 0 Atbildēt

Tur ir tikai viena josla katrā virzienā, aplis, noslogots, virzienrādītājus neslēdz! Stāvēja. Cik ilgi stāvēja? Super iedibināta kārtība, kā priekšā, tā nevainīgs! Un Tu tici ko Tev amatpersona stāsta? Video kamerām tajā un katrā aplī jābūt!

bidzho 6.janvāris 2022 15:41
3 0 Atbildēt

kāds vēl Juris (Jānis vai Pēteris)?? tur viss skaidrs, pa šmigai ielika pakaļā un tad izdomāja stāstu!

uupis 16.janvāris 2022 0:49
0 0 Atbildēt

Hallo – te VIDam darbs – dzēks pieņēma darbā cilvēku nereģistrējot???

Kurš uzrakstīs iesniegumu VIDam? Lai pārbauda kāpēc kaut kāds mistisks Juris ir strādājis bez nodokļu grāmatiņas un darba līguma???

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti