Eksperti diskutē par to, cik bieži nepieciešama skate (+ video) 34

 

Foto: Ekrānšāviņš

Zebra | 2.marts 2017 15:50

Tehniskā apskate transportlīdzekļiem - katru gadu, reizi 2 gados, vēl retāk? Ko domā Tu?

Mēs pasaucām uz sarunu 2 vīrus. Vienu, kurš savā darbā redz mašīnas vislabākajā kārtībā - Ģirtu Ulpi no "Auteko & TUV Latvija" - un otru, kurš redz auto vissliktākajā stāvoklī, pēc avārijām - tiesu ekspertu Oskarus Irbīti. Viņiem ir ko teikt! Fakti & argumenti, bez emocijām. Ja Tu arī par šo tēmu domā, iesaisties diskusijās šeit, mūsu Facebook lapā vai Twitterī.

mēs tikai tā aizdomājāmies - vai Tu gribētu ceļā sastapt auto, kas 2 gadus nav pārbaudīts? Varbūt šī patiesībā nemaz nav diskusija par tehniskās apskates biežumu, bet gan par transportlīdzekļu nodevu nomaksu?

Tehniskā apskate - cik bieži? Ekspertu diskusija from TV Zebra on Vimeo.

 
34 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
beigtais zirgs 2.marts 2017 16:56
17 9 Atbildēt

Kamēr visi skatās uz «ekspertiem», tikmēr nepamana, ka tas ir pasūtījuma darbs nevis ekspertu diskusija.

Timrots un viņa draudzene Irbītis silti iekārtojušies par «ekspertiem» CSDD un pasūtījuma darbus turpina uzdot par žurnālistiku, nenorādot, ka tie sponsorēti.

650 2.marts 2017 17:05
15 5 Atbildēt

Nosauciet man vismaz pāris vārdus, kuri pēc Jūsu domām mums varētu būt "eksperta" vārda cienīgi.Pilnīgi nopietni- klājiet vaļā, kādas ir kandidatūras?

Visus "strīdīgos", kam tur ir "4,1235mm" apskates brīdī ziemas sākumā- uz speciālu atkārtoto pārbaudi pēc 2 mēnešiem. Par velti vai simbolisku maksu.Tikko vairs nav 4mm- sods vismaz riepu komplekta apmērā.Noķer uz ceļa ka nav 4mm- evakuators un mašīnu uz soda stāvvietu.Radaru vietā iepirkt evakuatorus un noalgot pārbaudītājus.

Pieķēra uz ceļa ar netbilstošām gaismas ierīcēm (skaidrā par skaidru skaidrs, ka APZINĀTI uzstādītām!!)- evakuators un sods 800e. Plus noskaidrot- KUR viņš gāja TA un kurš "inspektors" izlaida.

. 2.marts 2017 17:55
14 2 Atbildēt

Pastāstiet man labāk kāpēc neiestrādāt apskati balstoties uz atzīmēm TA Lapā? ja dabū 1niekus=uz gadu, izej pa nullēm=2 gadi?

To protams ieviest plusā ar ceļa nodokli pie degvielas, nevis apskates(Vai pārrakstīšanas laikā...kas ir debīlisms).

var jau smuki nosēdināt wanabe ekspertus pie galda un dzīt savu iepriekš sagatavoto pasaku, bet labāk saaiciniet auto dīlerus, auto klubus, antīko auto klubu utt un tad jums būs īsta ekspertu diskusija.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti