Ko dod zīmes nomaiņa no 110 uz 90 km/h ziemas periodā uz Rīgas-Jūrmalas šosejas. Daudzi brauc virs atļautā (+ VIDEO) 66

 
iAuto | 8.janvāris 2022 11:06

Ātruma režīms uz Rīgas-Jūrmalas šosejas tiek mainīts divas reizes gadā: ziemas periodā atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h, vasaras periodā - 110 km/h. iAuto.lv uzskata, ka tas ir nelietderīgi.

Salīdzināšanai uz kādiem ceļiem Vācijā ir 100 km/h!

Jā, tur arī ir ziema.... Vairāk lasi: Pa kādiem ceļiem Vācijā ir atļauts braukt līdz 100 km/h arī ziemā? (+ VIDEO) 

 
66 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
AA 8.janvāris 2022 11:16
24 17 Atbildēt

ļoti muļķīgs arguments no iAuto puses - man patīk 110, tā arī jābūt! - Māris tur brauc katru dienu, daudzi reizi gadā vai vēl retāk, turklāt autobraucēji ir ļoti dažādi, gan sievietes, gan pensionāri, gan jaunieši ar dažādām braukšanas iemaņām, pieredzi un prasmēm. Lūk, tieši tādēļ ceļa zīmēm jābūt, turklāt ziemas periodā arī tajā ceļa posmā var būt nianses (atkala, migla utt), bet pēc Māra teiktā noprotams, ka "autoraucēji ir tik apzinīgi, ka paši izvēlēsies pareizo ātrumu". Nē, nē, tas vienkārši nestrādā!!

wons 8.janvāris 2022 11:24
18 16 Atbildēt

Kāda satiksmes drošība! Tikai un vienīgi soda naudas no ātruma pārsniedzējiem. Šajā valstī sodi ienes diezgan smuku naudiņu un kādēļ nesodīt valsts iedzīvotājus, ja viņi tam nepretojas? Neuzliec masku CSDD sods, pārkāp ātrumu sods. Būtu gan foršāk, ja sodītu par neloģisko, bīstamo ceļa infrastruktūras izbūvi, bet nē vieglāk ir vienkāršos autovadītājus kāst, gan uz ceļiem ielās, gan CSDD stacijās.

M&M 8.janvāris 2022 16:51
17 9 Atbildēt

Mans ierosinājums. Nekādas zīmes 110 vai 90. Bet gan zīmes 80 un ik pa 3 km uzstādīt fotoradarus. Un apdzīvotā vietā 40 un ik pa 700m. Fotoradarus. Un sodīt par katru pārsniegto km. Un tad nebūs ne kādas skriešanas uz 110. Jūrmalā vai Rīgā neviens nebrauc uz 50 bet gan 65 un ātrāk. Bet menti mudaki ķer kovidu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjautots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO)

km.hiAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 1

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti