Pelnīti vai nē? - filmētāju "pacienā" ar skārdeni (+ VIDEO) 32

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 11.janvāris 2023 15:53

Filmētājs savu nesteidzīgo pārvietošanos pa automaģistrāles kreisās puses joslām skaidro ar sliktajiem laika apstākļiem un ātruma ierobežojumu.

 
32 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ExsenatoR 12.janvāris 2023 0:09
38 5 Atbildēt

Es tādam labprāt ko smagāku priekšējā vējstiklā ielaistu tādiem pamuļķiem kas tālu velkas pa kreiso joslu ar mazāku ātrumu nekā ir ieteiktais! Ja ir slikti laika apstākli vai segums, tad brauc pa labo malējo! Bet te pat ir redzams fakts, ka tikko iet garām pa labi tā sāk uzņemt ātrumu un neļauj pārkārtoties, lai paietu garām! Tieši tādi idioti kas traucē satiksimes plūsmu braucot ar mazāk kā ieteiktais ātrums, veido avārijas situācijas! Nevari pabraukt…. Tad brauc pa labo malējo…..

650 11.janvāris 2023 16:19
27 14 Atbildēt

Pilnīgi pelnīts cienīgs cienasts.Lieliski. Latvijā 90tajos visbiežāk "cienāja" ar daļēji pilnām minerālā ūdens pudelēm 1,5l tilpumā.

Hmm 11.janvāris 2023 16:42
13 5 Atbildēt

Miks un Fkc ir Putina un kara atbalstītāji. Jautājums abiem: ko ar šādiem uzsaucieniem "Aizvēries, Kremļa propagandons!!!!!!" jūs īsti gribat panākt? - nu tā kā sarīdīt latviešus ar krieviem vai? Nedomāju, ka te tas var izdoties.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti