Paskatās pa labi, bet neskatās pa kreisi (+ VIDEO) 48

 
iAuto | 24.februāris 2024 16:48

Video no Polijas: bērns izskrien uz gājēju pārejas, nepārliecinoties par drošību.

Pirms šķērsot pāreju, CSDD iesaka gājējiem vēlreiz pārliecināties par savu drošību, paskatīties pa kreisi un pa labi, nodibināt acu kontaktu ar vadītāju un pamēģināt izvērtēt situāciju gan no gājēja, gan no autovadītāja skatu punkta.

 
48 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
asd 27.februāris 2024 13:48
40 0 Atbildēt

Nu nē. Lai katrs pats arī uzņemas atbildību par sevi.

Piemērs. Ja es randomā, ne no kurienes, skriešu pāri gājēju pārējai vai vēl labāk, kā šajā gadījumā, regulējamā krustā, pie sarkanā un tu paspēsi nobremzēt - tu esi malacis un es esmu lohs, kuram derētu uzšaut pa muti. Ja tu, mani, šādā situācijā uzrausi uz kapota un tu darīji visu iespējamo, tad tev nav jāpārdzīvo par kkādu idiņu, kas dara šādas lietas un es pats to būtu pelnījis. Ir jādara visu, lai izvairītos, bet ja nesanāk un tas ir tādu pašnāvnieku dēļ, tad tur nav ko vairāk satraukties - pats sevi sodīja, ejam tālāk. Basta. Pārējais ir lirika.

Kaut kā visi sāk aizmirst, kas ir dabiskā atlase un tas, ka stulbākie indivīdi neizdzīvo. Mūsdienās, gan tās visas jaukās tiesības "atceļ" nepieciešamību rūpēties par sevi. Vismaz, ir tādi, kas tā domā.

asd 25.februāris 2024 0:06
22 1 Atbildēt

Omfg. Visiem, sniegpārslu mega aizstāvētājiem:

0. Bija dzīva satiksme.

1. Tas, sīkais, ir neapmācīts dārzenis, kurš būtu atdevis galus, jo galvā ir salmi.

2. Vadītājiem bija zaļais.

3. Gājējiem bija sarkanais (tikai ne izredzētajiem tizleņiem, kurus sargā tā dēvētais "likums", ka viņi var darīt dajebko un dajebkur. Un protamiski - "taisnība" ar. Arī tiem kuriem, negribas dzīvot un/vai nesaprot fizikas likumus, tb, kas notiks sadursmē - +/- 2T smaga bleķa kaste vs 0,05 - 0,1T gaļas blāķis).

4. Auto vadītājs vai kā iepriekš dēvētais "reperis", nedeva mizā un redzēja to sīko lohu (kurš, sākumā, malā, stāvēja kā paredzēts, bet beigās, randomā, izdomāja būt pašnāvnieks un vienkārši izskrēja priekšā), attiecīgi arī nobremzēja, jo to paredzēja. 

5. Diemžēl, internets, ir kļuvis par lohu savākšanās vietu (it īpaši FB, kuru, jo īpaši, neiesaku lietot), kur katrs var sludināt savas "patiesības". Un tāpēc veidojas visādas "pilsēta lohiem" biedrības, kuriem ir tikai tiesības, bet pienākumu nekādu.

Visi tie klauni un pašnāvnieku negājēju tiesību aizstāvji, ka viņiem ir paredzētas tiesības nepildīt savus pienākumus jebkā un jebkur un tikai auto ir jāpilda savus pienākumus un visur būtu jābrauc ar 20 km/h, var iet un ieskrieties ar savām, īpašajām, patiesībām.

darklight 24.februāris 2024 23:33
12 0 Atbildēt

Es neko negribu, bet es vienkārši nesaprotu, ko tu vispār te murgo? Vadītājs perfekti noreaģēja, nobremzēja. Kas tev vēl nepatīk? Drukāšanas caureja vienkārši?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 6

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

6 Ginesa rekordi: Kārlis Bardelis ar laivu un velo apbraucis apkārt pasaulei (+ VIDEO) 3

Kad viņš sāka savu braucienu apkārt pasaulei, viņam bija 31 gads. To beidzot – 39. Kārlis Bardelis airu laivā un ar velosipēdu apceļojis zemeslodi un nu atgriezies Latvijā. Ceļojuma laikā sasniegti seši Ginesa rekordi un vākti līdzekļi labdarībai. Lasīt vairāk

 

No 1. maija atsevišķos valsts ceļu posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 10

No 1. maija atsevišķos valsts galveno autoceļu posmos tiks ieviests palielināts atļautais braukšanas ātrums. Lasīt vairāk

 

Kas ir Cupra Tavascan ? (+VIDEO) 6

Izstādē Auto 2024 notika elektromobiļa Cupra Tavascan Baltijas pirmizrāde. Kā TV Autoziņām uzsvēra K-Auto Seat un Cupra tirdzniecības vadītājs Juha Patama, tā ir pilnībā elektriska SUV kupeja, SUV spēcīgā rakstura un kupejas elegances kombinācija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti