VP: Tuvākajā laikā Liepājas šoseju par divjoslu ceļu katrā virzienā neviens neizbūvēs (+ VIDEO) 55

 
LTV Ziņu dienests | 1.jūlijs 2024 15:19

"Ir jāsaprot, ka neviens tuvākajā laikā divjoslu ceļu katrā virzienā neizbūvēs. Iespējams, audits kaut ko secinās, iespējams, būs izmaiņas satiksmes organizācijā, vai nu būs kādi aizliegumi noteikti, vai ātruma režīms tiks samazināts noteiktā posmā," tā par plānoto Liepājas šosejas posma drošības auditu sacīja VP Reaģēšanas pārvaldes priekšnieks Juris Jančevskis.

 
55 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Gunārs 2.jūlijs 2024 10:19
34 0 Atbildēt

Mūsu valstī visos laikos vieglākais un lētākais veids kā uzlabot ceļu satiksmi ir sodi. Mainās tikai lozungi.

650 1.jūlijs 2024 20:50
29 3 Atbildēt

Nav taču tāda konstanta ne 95, ne arī pat ne 85.Ir tikai (galveno kārt,vairumā gad.) viena gara rinda, kura bez jebkāda reāla pamatojuma vienkārši raustās kā garš puņķis uz garas drāts.Ta viņiem ir 85, ta jau 65, tad atkal 75 ;p

Noķerot šādu "kolonnu", pie daudzmaz intensīvas pretējā virziena satiksmes tur nav iespēju tikt garām pat ne 10km posmā.Tieši tas arī to nervozitāti un to neadekvātos izlēcienus izraisa.

Tikai noderīgie idioti un patiesā labuma guvēji var "jūsmot" par šo te V/vid kontroles ieviešanu.Jo reāli tā nepasargā ne no ātruma pārsniegšanas, ne arī ne kur nu vēl no neadekvātiem izlēcieniem apdzīšanā.Un nemaz nerunājot/Par! nepārtrauktās līnijas MASSVEIDA pārkāpumiem pie vismazākās radušās iespējas.

Kaut tu vari ik pa laikam uz +50 apdzīt, tajā 10km posmā tu nekādīgi nepārsniegsi  mistera Pr-nieka slepus nosacīto vidējo +13km/h.Ja tu esi Lohs un naktī pa tukšu ceļu pofigā tur mauksi cauri ar 130, nu ok, tad gan tu kko drusciņ samaksāsi.

Jo tas V/vid suuds vispār savā būtībā ir izdomāts trekno sodu iekassēšanai par TA un OCTA.Tieši tāpēc arī nav reālās statistikas- cik tur ir reāli iekasēts tieši par vidējā ĀTRUMA pārkāpumiem.

Ja tu piem dzīvo vai ja kāds tavs pieturpunkts ir tieši V/vid zonā- nu tak mauc kauč vai uz visiem 200, neviens Pr-nieks tevi tajā iecirknī nemērīs un to otru laika atskaites punktu tu šķērsosi varbūt pēc stundas vai pat tikai rītdien.

John 1.jūlijs 2024 19:00
23 3 Atbildēt

Tāpēc, ka 90% autovadītāju brauc uz 95. To sauc par satiksmes plūsmu. 

Pat autoskolā māca iekļauties satiksmes plūsmā un netaisīt kilometriem garas kolonnas aiz sevis. 

Ja brauksi uz 85km/h posmā no saldus uz Liepāju, kur ceļš ir līkumots un ar ļoti daudziem krustojumiem un taisīsi kolonnu aiz sevis, tad rēķinies, ka tev ies garām.  Un ja kolonnā autovadītāji distanci neievēros, tad būs s*di.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Par daudz zirgspēku? – 612 Zs Mercedes-AMG ietriecas bankas ēkā Hamburgā (+ VIDEO) 7

Šodien, 3. jūlijā, kāda 18 gadus veca jaunieša vadīts Mercedes-AMG izraisījis smagu avāriju Hamburgas centrā. Lasīt vairāk

 

Vai baļķvedēji kļuvuši godīgāki? (+ VIDEO) 6

Pirms aptuveni gada “Aizliegtais paņēmiens” veltīja vairāku operāciju sēriju problēmai, ka pa Latvijas ceļiem daudzi kokmateriālu pārvadātāji neievēro noteiktos masas ierobežojumus. No vienas puses – tā var aizvest vairāk, bet no otras – šāda pieeja bojā Latvijas ceļus, kā arī rada bīstamību citiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Lasīt vairāk

 

Dzērājšoferis ietriecas Latvijas vadošās sprinteres auto (+ VIDEO) 53

Tas ir brīnums, ka esam dzīvi un ka mūsu meitiņai ir abi vecāki! Tā pēc smagas avārijas vakar, kurā 2,4 promiļu reibumā esošs autovadītājs ietriecās viņu ģimenes auto, saka labākā Latvijas sprintere un olimpisko spēļu dalībniece Gunta Vaičule. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Braucam ar jauno Peugeot Rifter (+ VIDEO) 1

Jaunais Peugeot Rifter ir viens no vairākiem Stellantis koncerna kompaktajiem furgoniem, kas nesen piedzīvojis modernizāciju. Pirmais brauciens rāda, kāds ir jaunais Peugeot Rifter GT ar dīzeļdzinēju un automātisko pārnesumkārbu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti