CSDD audits par Liepājas šoseju: Ceļš labs, bet apaudzis ar zāli (+ VIDEO) 29

 
LTV Ziņu dienests | 18.jūlijs 2024 21:09

Pārāk gara zāle un kupli krūmi ierobežo redzamību uz Latvijas autoceļiem – tā secinājuši Ceļu satiksmes drošības direkcijas eksperti, izvērtējot Liepājas šosejas posmu, kur šovasar notikušas jau vairākas traģiskas autoavārijas. Auditā secināts, ka pats ceļš kopumā ir labs, taču ceļmalas gan vajadzētu kopt vairāk, lai ceļi būtu pārredzamāki.

 
29 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Granulu mīlis 18.jūlijs 2024 22:55
10 4 Atbildēt

Kā var maksāt tam resnajam liekēsim un viņa srulbajiem kolēģīšiem algu. Nē nu būsim nopietni. To ka zāle nav nopļauta ceļmalā, laikam tak arī 5klasnieks varētu izsecināt. Un zāle cik sapratu patraucēja. A ta principā, ceļs i laps. Blē. Nu klauni gatavie.

John 18.jūlijs 2024 21:35
7 4 Atbildēt

16gadīgs jaunietis nesavaldīja automašīnu tāpēc, ka gara zāle ceļmalā?

Pilnīgs idiotisms.

650 18.jūlijs 2024 22:16
5 0 Atbildēt

"Ceļš ir laps" - kādreiz (mums,Lohiems) bij tāda dziesma.

Kupli krūmi uz L-sosejas tiešām ierobežo redzamību, bet tas ir diezgan labi- braucēji nevar redzēt, kā vietējie ļaudis tajos krūmos pi/sās.

Ja Jūs kādreiz brauciet pa Ā9 gar (caur) tā dēvēto Piņķu mezglu un gadījumā ja nedaudz apjūkat no pēkšņā Plašuma, nedomājiet, ka vienīgo ieskriešanās joslu tur mums ir ierīkojuši Cssd experti.Šo vēsturisko mūzeja exponātu tur (vairāk kā pirms pus/gadsimta) plika meža vidū uzrīkoja tā dēvētie "krieva cūkas".Viņi kaut kādīgi zināja, ka tie Piņķu lohi tur drīzumā uzcels Pilsētu.

Kā arī, raksta autoru kolektīvs aizmirsis piebilzdrzst, ka piem, autorizēti terorizēti drošajam Lapsu ciemata krustojumam būtu jākandidē uz Ceļa Satiksmes Drošības Direktrises speciāl Balvu.Tas ira aprīkots tā, ka tu tur nemaz neko nedrošu nevari izdarīt- ne ieskrieties, ne noskrieties, ne pat ne īsti ne abdristies vai pat ne nop/sties.Viss tas tur ira izdarāms mega giga Droši.Jā.

Nerunājot par dižKretīnu izporjektēto Ā9 megasamezglojumu Sadudusas rajonā, tur tajā līkajā līkumā kkur pie/ap tiem Būtnāriem.Tur ne to ka Balvu, prasītos kādu kriminālo lietu (bet suuds pa cietu)..

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Rīgā ceļa zīmēm ticēt nevar, ceļu būvnieki Vianova nedarbi uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 5.9.2024 (+ VIDEO) 9

Ceļa remontētāji atkal grēko ar ceļa zīmju un vadstatņu izvietošanu, iAuto atkal spiests pieminēt projektētāju, būvnieku un kontrolētāju atbildību. Taču ir arī labā ziņa - vieta, kur vecais asfalts satiekas ar jauno, šoreiz nofrēzēta godam, tādēļ neveido atsitienu, kas būvniekiem izdodas ne vienmēr. Lasīt vairāk

 

Nākamnedēļ Frankfurtē notiks izstāde auto nozares profesionāļiem “Automechanika Frankfurt”

No 10. līdz 14. septembrim norisināsies “Automechanika Frankfurt”, kas ir pasaulē lielākā auto nozares tehnoloģijām un pēcpārdošanas tematikai veltītā izstāde profesionāļiem. Izstādes tēma šogad ir “Braukšanas transformācija”, ņemot vērā pārmaiņas, kas šobrīd skar autobūves nozari. Lasīt vairāk

 

Latvijas auto žurnālistu komanda startēs “Enefit 24h EV race” elektroauto izturības sacensībās 2

No 20. Līdz 21. septembrim Panevēžas autodromā notiks “Enefit 24h EV race” elektroauto izturības sacensības. Tajās piedalīsies arī auto žurnālistu komanda no Latvijas, sacenšoties gan kopējā ieskaitē, gan arī atsevišķā - Baltijas mediju pārstāvju ieskaitē. Lasīt vairāk

 

Netraferētā policijas ekipāža ķer uz ātrumu ceļu būvdarbu zonā uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 4.09.2024 (+ VIDEO) 31

Autovadītāji remontu zonā brauc ievērojami ātrāk par atļautajiem 50 km/h, riskējot un arī iekrītot, kad plūsmai pievienojas netrafarētais policijas auto. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti