Vidējā ātruma kontroles sistēma samazina negadījumu skaitu (+ FOTO) 30

 
LTV Ziņu dienests | 28.augusts 2024 20:14

Par trešdaļu samazinājies satiksmes negadījumu skaits vidējā ātruma kontroles posmos. Turklāt par ātruma pārkāpumu, tehniskās apskates vai obligātās civiltiesiskās apdrošināšanas neesamību radari fiksējuši sodus vairāk nekā 40 tūkstošos gadījumu. Radari savu efektivitāti apliecinājuši un plānots, ka tuvāko gadu laikā to skaits varētu palielināties.

 
30 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 29.augusts 2024 9:57
54 2 Atbildēt

Tieši tur tajā V/vid zinā šovasar oirms neilga laika notika SMAGA avārija,oie kam vel ar bīstamu vielu noplūdi apkakārtējajājā ViDē!

Sabierība līdz oat šim brīdim nav "uzzinājusi" nedz vaininieku,nedz kur nu vēl Cēloni!

Kaut kādas avārijas pēdas ir jaušamas nupat arī pie slavenā suudaBābītes lohumezgla,kur kāds acīmrrdzams (bet vārdā nezināms!) Kretīns ir officiāli atļāvis 110 km/h! Tieši pašā vis vis bīstamākajā vietā,pie intensīvas satiksmes un abnormālas Lohu koncentrācijas, tieši pašā fotoradara tiešā tuvumā! Demagoģija un abnormāli nekaunīga manipulācija ar nepierādāmiem "faktiem"!

W12 29.augusts 2024 18:09
41 0 Atbildēt

Vai viņi mūs tiešām uzskata par idiotiem, kuriem var mierīgi iebarot jebkādus mēslus un tauta tiem akli noticēs. Kā atskaites punkts ir ņemti vidējā ātruma radari uz Rīgas apvedceļa Kāds šeit vidējā ātruma radariem sakars ar avārijām un ātruma mazināšanu, ja pēc definīcijas šo ceļa posmu nevar izbraukt ātrāk kā ar vid.ātrumu 70….80 km/h. Dažkārt tur situācija ir vēl trağiskāka - plūsmas ātrums svārstās ap 30….40 km/h Bet tas jau nav radaru nopelns. Ceļš ir pārslogots.Fūras viena aiz otras, traktori utt.Plus vēl pilns ar krustojumiem, kuros no šosejas var nogriezties gan pa labi, gan pa kreisi un….bez papildjoslām šādiem manevriem. Tā ir stulbuma augstākā pilotāža.

650 28.augusts 2024 23:44
27 0 Atbildēt

Ja nu tiešām ir vēl "kāds", kuram nav skaidrs šis akcijas patiesais mērķis- bezcers vairs ko runāt.Tā ir smaga diagnoze.Bet atpakaļceļa vairs nav.Uzgriez skaļāk šo pašreklāmu un "dziedi līdzi". 

Jautājums (ticīgajiem...) - kurš vispār radīja (pieļāva!) situāciju, ka pa LV ceļiem massveidā pārvietojas tr.līdzekļi bez ta, bez octa, bez vignetes un (pat!) ne-reģistrēti? Kuram diez bija "jāatbild" par to, lai tā nenotiktu? Ko mums (īstenībā Par!/ko) stāsta šī tabula? Kad tiks publicētas par šīm atsevišķi izdalītajām pozīcijām ieņemtās konkrētās SUMMAS (konkrēti par Katru pozīciju)? 

Vai negadījumus līdz šim izraisīja tikai tieši ātruma pārsniedzēji (bet ne tie tajās 4 pārējās bandītpozīcijās ietvertie)? Vai reibumā braucošie nepārsniedza neko?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Degvielas cenas: Dīzelis 1.477 un 95 benzīns 1.517 EUR; bet Igaunijā? - 15.09.2024

iAutolv uzpilda degvielu par 1.477 eiro litrā, Gulbenē todien Neste cena bija 1.42 par litru, bet Igaunijā 15. septembrī par dīzeļdegvielas litru prasīja 1,419 eiro. Lasīt vairāk

 

Pjastri veiksmīgi aizsargājas no Leklēra un uzvar Azerbaidžānas "Grand Prix" 2

Austrālijas autosportists Oskars Pjastri svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 17.posmā - Azerbaidžānas "Grand Prix" - un viņa pārstāvētā "McLaren" komanda kļuva par līderi Konstruktoru kausā. Lasīt vairāk

 

Lielas problēmas BMW: Dingolfingas rūpnīca uz laiku aptur ražošanu, atsaukums izmaksās miljonus 4

BMW uz laiku apturējis ražošanu savā Eiropas lielākajā rūpnīcā Vācijas pilsētā Dingolfingā. Iemesli lēmumam ir vairāki. Lasīt vairāk

 

Dzelzceļa stacija RIX lidostā un vilciena savienojums ar Rīgu būtu jāiesaldē vismaz uz 10 gadiem (+ VIDEO) 23

iAutolv apskata topošo Rail Baltica stacijas ēku Rīgas lidostā un izsaka savas domas attiecībā par šo projektu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti