Alonso un Hamiltons ātrākie Austrālijas "Grand Prix" pirmajos brīvajos treniņbraucienos

 
Nozare.lv | 14.marts 2014 17:43

Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta jaunās sezonas pirmā posma - Austrālijas "Grand Prix" - pirmajās divās brīvo treniņbraucienu sesijās piektdien ātrākie bija spānis Fernando Alonso ("Ferrari") un brits Lūiss Hamiltons ("Mercedes").

Pirmajā sesijā Alonso uzrādīja laiku minūte un 31,840 sekundes, aiz sevis atstājot britu Džensonu Batonu ("McLaren") un somu Valteri Botasu ("Williams").

Vēl pirmajā sešniekā vietas izcīnīja brazīlietis Felipe Masa ("Williams"), austrālietis Daniels Rikjardo ("Red Bull") un vācietis Niko Rosbergs ("Mercedes"), bet septītais palika pēdējo četru gadu pasaules čempions Sebastjans Fetels no Vācijas ("Red Bull").

Savukārt otrajā sesijā ar laiku minūte un 29,625 sekundes uzvarēja Hamiltons, kurš pirmajā treniņu sesijā ierindojās vien 19.pozīcijā. Šoreiz viņam sekoja Rosbergs un Alonso.

Labāko sešniekā otrajā treniņu sesijā vietas izcīnīja arī Fetels, Batons un Rikjardo.

Tikmēr soms Kimi Raikonens ("Ferrari") piektdien ierindojās attiecīgi devītajā un septītajā vietā.

Trešā brīvo treniņbraucienu sesija notiks sestdien, kad paredzēta arī kvalifikācija. Savukārt sacīkstes startēs svētdien plkst.8 no rīta pēc Latvijas laika.

Šajā sezonā piloti spēkosies 19 posmu garumā. F-1 debitēs posms Krievijā, kas notiks Sočos, savukārt noslēdzošajā posmā Abū Dabī piloti varēs saņemt dubultu punktu skaitu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

50 Volkswagen Golf GTI Dienvidāfrikas policistiem (+ FOTO) 1

Dienvidāfrikas pilsētas Durbanas Metro Police Service (DMPD) dienests ticis pie pieciem desmitiem pilnīgu jaunu Golf GTI automašīnu, kas papildinās likumsargu autoparku. Lasīt vairāk

 

Scania Hanoverē izrāda jaunu tehniku un servisa pakalpojumus (+ VIDEO)

TV Autoziņas kopā ar Scania viesojas lielākajā transporta izstādē Eiropā IAA Hanoverē. Pēc mērogiem tā pārspēj kādreizējo vieglo auto izstādi Frankfurtē. Hanoveres izstādē bija pārstāvēti visi lielākie komercauto ražotāji, nemaz nerunājot par neskaitāmām detaļu, aprīkojuma un zaļo tehnoloģiju kompānijām. Lasīt vairāk

 

Aizdegšanās risks – BYD atsauc gandrīz 100 000 elektromobiļu 3

Ķīnas autobūves uzņēmums BYD paziņojis par lielāko atsaukumu savā vēsturē. Lasīt vairāk

 

Rīgā darbu sāks jaunas maksas autostāvvietas 34

No rītdienas, 1.oktobra, vairāku ielu malās Rīgā tiks atvērtas jaunas maksas autostāvvietas, aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Rīgas satiksme". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti