Viļakā uzvar Dāvis Ivanovs

 
15.jūlijs 2013 8:38

Sestdien un svētdien Latgalē – Viļakā leģendārajā „Baltā Brieža” mototrasē norisinājās 4.Latvijas čempionāta un Latvijas kausa posms motokrosā, kur prestižajā MX1 klasē abos braucienos uzvaru izcīnīja Dāvis Ivanovs no MX Moduls komandas, aiz sevis atstājot pieredzējušo motobraucēju Lauri Freibergu no F.F.F Sporta kluba, kā arī savu komandas biedru – Dāvi Līvu. MX2 klasē lielisku uzvaru izcīnīja Kārlis Sabulis no MX Moduls, otro vietu izcīnīja Krievijas sportists Ivan Baranov, bet trešais – Arminas Jasikonis no Motoparks Kandava.

Dāvis Ivanovs

125cm3 jauniešu klasē uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa Kristers Drevinskis no Motosports Racing Team, otrā – Tomass Šileika no Kristera Serģa motokluba, bet trešā – Elgars Jonass no F.F.F Sporta kluba.
Dāmu ieskaitē Viļakā atrāka bija pasaules čempionāta dalībniece – Samanta Josta no Motokluba Ape, otrā – Anna Lankovska pārstāvot F.F.F Sporta klubu, bet trešā – Inga Pīlādze no Motosports Racing Team.

Blakusvāģu klasē otrajā braucienā cīnoties ar dubļiem un lietu,kas sportistu negaidīti pārsteidza noslēdzošajā braucienā, kopvērtējumā uzvaru izcīnīt izdevās kaimiņvalstu sportistiem M.Sonn/T.Koiv, bet latviešie – A.Sīlis/G.Sīlis Kristera Serģa motokluba izcīnīja otro vietu, bet trešo – A.Poldsaar/I.Aljes no Igaunijas.

Kārlis Sabulis

Savukārt sestdien lielisku sniegumu trasē paveica Kvadri Pro klases braucējs E.Meņģelis no MX Ādaži, kurš pirmajā braucienā piedzīvojot kritienu spēja izcīnīt 3.vietu, savukārt 2.braucienā izcīnīja pārliecinošu uzvaru, kas kopvērtējumā viņam sniedza 2.vietu, pirmo vietu divu braucienu summā izcīnīja Agris Neija no Camk Latgale, bet trešo – Ralfs Reinfelds no Motoparks Kandava.

Pieaugušo klubu ieskaitē šajā posmā uzvaru izcīnīja līdzšinējie kopvērtējuma līderi – Motoparks Kandava, otro – Camk Latgale, bet trešo – Motosports Racing Team.

Nākamais Latvijas čempionāta un Latvijas Kausa posms norisināsies Cēsīs - 31.augustā un 1.septembrī, taču līdz tam Latvijas līdzjutējiem un sportistiem ir priekšā ļoti nozīmīgas sacensības – Eiropas čempionāts Austrumeiropas zonai 65cm3 un 85cm3 klasēm Stelpē, kā arī Pasaules čempionāts blakusvāģiem un Eiropas čempionāts Kvadru klasēm ar lielisku latviešu sastāvu katrā no šīm klasēm.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti