Karro: Jāaptur šī neveiksmju ķēde

 
Mārtiņš Jankovskis | 10.marts 2014 13:12

Sestdien un svētdien Taizemē norisinājās otrais pasaules motokrosa čempionāta posms, kurā latviešu motosportists Matīss Karro divu braucienu summā MXGP klasē izcīnīja 17. vietu.

Pēc pirmā posma, kas notika Katarā, sportisti pārcēlās uz Taizemi, kur norisinājās otrais posms. Brīvajos treniņos Karro uzrādīja trešo ātrāko laiku. Arī kvalifikācijā starts Matīsam padevās ļoti labs, taču nedaudz vēlāk pievīla motocikls un latviešu braucējam nācās izstāties. Diemžēl arī pirmo braucienu Karro neizdevās finišēt, jo tieši priekšā Matīsam krita kāds no konkurentiem, kurš paķēra līdzi arī Karro... Otrajā braucienā Matīsam 13.vieta, kas divu braucienu summā deva 17.vietu.

Foto: Bavo Swijgers

„Trase patika, un sajūtas bija labas,” par pirmajiem iespaidiem stāsta Matīss Karro. „Lai arī sestdien bija ļoti karsti, treniņos uzrādīju labus laikus. Kvalifikācijā atkal padevās fantastisks starts, kas man ļāva vienu brīdi atrasties trešajā vietā. Nedaudz vēlāk atkritu uz piekto pozīciju, taču otrā apļa beigās motociklam nokrita sēdeklis. Zaudēju pāris vietas, bet tāpat turējos pirmajā astotniekā. Diemžēl brauciena vidū atkal neizturēja tehnika un man nācās izstāties.”

„Svētdien pirmo braucienu sāku no 26.starta vietas, kas, protams, nav labi. Taču starts padevās labs un vairākas vietas atguvu, līdz pirmajā līkumā kāds no līderiem krita un paķēra mani līdzi. Kritiena rezultātā salocīju motociklu, tāpēc biju spiests braukt boksos. Kamēr motocikls tika kaut cik salabots, tika pazaudēts daudz laika, tāpēc nācās izstāties,” pirmā brauciena notikumus komentē Karro.

Foto: Bavo Swijgers

„Otrā brauciena starts man nepadevās, taču brauciena laikā aizcīnījos līdz 13.vietai. Lielais karstums šo braucienu padarīja par tīrāko izdzīvošanu. Beigās arī finišēju 13.pozīcijā, ar ko biju apmierināts.”

„Protams, mans mērķis joprojām ir Top 10, jo starti ir ļoti labi, kas noteikti ļauj cīnīties ar līderiem. Tikai šobrīd jāaptur šī neveiksmju ķēde,” nobeidz Karro, kurš pēc diviem posmiem kopvērtējumā ieņem 19.vietu.

Nākamais pasaules čempionāta posms 30. martā notiks Brazīlijā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti