Karro: Latvieši ir stipri motobraucēji

 

Foto: Raivis Blūms

LETA | 2.maijs 2014 14:58

Latvijas motokrosisti ir spēcīgi un viņus nevar nenovērtēt, sarunā ar aģentūru LETA izteicās pašmāju vadošais šī sporta veida pārstāvis Matīss Karro.

Kā zināms, ceturtdien Karro pārliecinoši kļuva par Valmierā notikušā sezonas pirmā posma "Monster Energy" Superkausa seriāla motokrosā uzvarētāju. Prestižākajā "Pro" klasē latvietis no "MX Moduls" komandas uzvarēja gan kvalifikācijā, gan visos trīs braucienos.

"Laika apstākļi nebija labākie, bet patīkami, ka, neskatoties uz lietaino laiku, cilvēki bija ieradušies gan atbalstīt mani, gan fanot par Superkausu kopumā," izteicās Karro, kurš atzina, ka vienīgos dubļus šoreiz saņēmis no atpalicējiem. "Esmu ļoti priecīgs, ka atkal izdevās uzvarēt visus trīs braucienus, jo pirms sacensībām bija liels, bet patīkams uztraukums, ka atkal startēšu Latvijā. Esmu ieguvis daudz pozitīvu emociju pirms nedēļas nogalē paredzētā pasaules čempionāta posma."

Foto: Raivis Blūms

Karro šosezon plāno piedalīties vēl tikai vienā Superkausa posmā, tāpēc viņš nebūs pretendents uz kopvērtējuma uzvaru.

"Latvieši ir stipri braucēji un viņus nevar nenovērtēt," Karro uzsvēra, ka braucis ar 100% atdevi. "Šogad ļoti stiprs ir Dāvis Ivanovs un pirmajos divos braucienos mēs pacīnījāmies. Trešajā braucienā gan viņam neizdevās tik labs starts. Savukārt tad biju pārsteigts, ka Laurim Freibergam izdevās tik labi nobraukt."

Karro šosezon cīnās prestižākajā pasaules čempionāta klasē MXGP, kur viņš pēc pieciem posmiem ar iekrātiem 54 punktiem kopvērtējumā ieņem 17.vietu.

Foto: Raivis Blūms

"Visu laiku ir mazas ķibelītes, kritieni. Tāpat sākumā bija problēmas ar tehniku, bet mēs to visu lēnām novēršam," Karro pauda, kas viņam joprojām traucē stabili iekļūt pasaules čempionāta desmitniekā. "Nepieciešams koncentrēties, lai labi nobrauktu abus braucienus. Jāpieiet startam ar vēsu prātu, lai finišētu abus braucienus. Caur visām kļūdām cenšos iemācīties, gūt skarbo dzīves mācību."

"Vēlos izvirzīties Anglijas čempionāta vadībā, bet pasaules čempionātā sasniegt stabilus, labus rezultātus," Karro izteicās par saviem tuvākajiem mērķiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti