Karro 15.vieta pasaules čempionāta kvalifikācijā

 

Foto: Bavo Swijgers

LETA | 3.maijs 2014 19:00

Latvijas motobraucējs Matīss Karro sestdien izcīnīja 15.vietu Nīderlandē notiekošā pasaules čempionāta motokrosā sestā posma kvalifikācijā prestižākajā MXGP klasē.

Kvalifikācijā uzvarēja slavenais itālis Antonio Kairoli, bet "Wilvo Forkrent KTM" komandu pārstāvošais Karro 12 apļu distancē viņam zaudēja minūti un 22 sekundes.

Tikmēr vēl viens latvietis Augusts Justs ("Latvia Husqvarna Racing") zaudēja vairāk nekā apli, paliekot 25.vietā 28 dalībnieku konkurencē.

Augusts Justs Foto: Ģirts Kehris

Savukārt MX2 klasē Roberts Justs ("Latvia Husqvarna Racing") ieņēma 23.vietu 33 sportistu konkurencē.

Kā ziņots, vēl tikai ceturtdien visi trīs latvieši piedalījās Superkausa pirmajā posmā Valmierā, kurā visos trijos braucienos pārliecinoši pārāks bija Karro.

Sacensības MXGP un MX2 klasēs risināsies svētdien.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc pieciem posmiem līderis ar 222 punktiem ir septiņkārtējais pasaules čempions Kairoli, Karro ar 54 punktiem ir 17.vietā, kamēr A.Justs ticis pie desmit punktiem un ir 25.pozīcijā.

Roberts Justs Foto: Motokross.lv

Tikmēr MX2 klases kopvērtējumā R.Justs ar 29 punktiem ieņem 21.vietu, kamēr vienā posmā startējušais Pauls Jonass ir četras pozīcijas zemāk ar deviņiem punktiem.

Sezona līdz septembrim risināsies 18 posmu garumā. Pēc sezonas septembra beigās Ķeguma trasē "Zelta zirgs" risināsies prestižais pasaules Nāciju kauss motokrosā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti