Karro grūta nedēļas nogale Nīderlandē

 

Foto: Bavo Swijgers

Mārtiņš Jankovskis | 5.maijs 2014 15:00

Svētdien latviešu motosportists Matīss Karro pasaules motokrosa čempionāta posmā Nīderlandē MX GP klasē divu braucienu summā izcīnīja 13.vietu.

Pagājušās nedēļas vidū (ceturtdien) Karro MX Moduls komandas sastāvā piedalījās Superkausa pirmajā posmā, kur trīs braucienu summā tika izcīnīta pirmā vieta.

„Lai arī laikapstākļi bija lietaini, kā arī laiks bija auksts, izdevās aizvadīt labus braucienus, kā rezultātā izcīnīju uzvaru gan kvalifikācijā, gan visos trijos braucienos. Paldies organizatoriem par lielisko trasi, paldies lieliskajiem faniem, kā arī paldies MX Moduls komandai par atbalstu un iespēju startēt Latvijā. Kopumā pēc šī posma guvu ļoti daudz pozitīvu emociju,” iesāk Matīss Karro.

Taču jau nākamajā dienā pēc Superkausa posma Karro devās uz Holandi, lai piedalītos kārtējā pasaules čempionāta posmā. Lai arī divu braucienu summā Matīss uzrādīja 13.ātrāko laiku, braucējs atzina, ka nav īsti apmierināts ar sasniegto rezultātu.

„Sestdien kvalifikācijā starts bija labs, kur turējos pirmajā desmitniekā. Taču tad piedzinās rokas un galīgi nevarēju pabraukt. Atkritu uz 15.vietu, ar ko galīgi nebiju priecīgs. Nevarēju saprast, kas īsti notiek, jo nejutos savā ādā,” sestdienas notikumus komentē Karro.

Foto: Bavo Swijgers

„Svētdien starts bija ļoti labs, jo aizgāju kā septītais. Taču pēc diviem apļiem atkal kaut kas notika un nepazinu sevi – negāja braukšana un viss. Cīnījos un braucu kā vienmēr, taču braucēji, kurus parasti apdzinu, man gāja garām. Biju pilnīgā nesaprašanā ar sevi,” turpina Karro, kurš pirmajā braucienā finišēja 18.vietā.

„Uz otro braucienu veicām ļoti lielas pārmaiņas motocikla amortizācijā. Ja parasti šādas izmaiņas tika veiktas minimāli, tad šoreiz izmaiņas bija ārkārtīgi lielas. Starts bija labs, pēc kā ilgu laiku turējos Top 8. Taču tad vienā aplī zaudēju savu ritmu, kā rezultātā mani apdzina trīs braucēji un es finišēju desmitajā vietā. Jāsaka, ka šoreiz motocikls bija perfekts un mūsu ekstremālās pārvērtības nesa augļus. Šis rezultāts vismaz deva kaut kādu prieku šajā smagajā nedēļas nogalē, jo pēc pirmā brauciena tiešām galvā bija dažādas domas,” braucienus komentē Karro.

„Paldies visiem latviešu faniem, kā arī īpašs paldies pāris atbalstītāju grupiņām, kas speciāli bija atbraukuši no Anglijas, lai klātienē mani atbalstītu. Lai arī man šoreiz negāja, kā gribētos, paldies viņiem par atbalstu, jo viņi fanoja par mani, cik vien varēja,” nobeidz Karro, kurš pēc sešiem posmiem MX GP kopvērtējumā ar 68 punktiem ieņem 17.vietu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti