Latvijas Kauss un Junioru čempionāts Ķegumā jau šonedēļ

 

Foto: Publicitātes foto

LaMSF | 8.maijs 2014 8:00

Šogad Latvijas motokrosa sezona iesākusies ar vērienīgiem notikumiem – sīvam cīņām, līdzjutēju gavilēm un mūsu „lielākajiem” braucējiem pašmāju trasē! Taču tas ir tikai sākums, jo sezona aktīvi turpinās. Jau šajā nedēļas nogalē atkal tiksimies šī gada Nāciju Motokrosa trasē „Zelta Zirgs” Ķegumā, kur Junioru čempionāta un Latvijas Kausa 2.posma ietvaros uz starta kāps vienreizēji sportisti un neskaitāmas motociklu klases, nodrošinot kārtējo neaizmirstamo piedzīvojumu divu dienu garumā!

Latvijas Kausa un Junioru čempionāta 2.posms norisināsies 10.un 11.maijā, vienā trasē pulcējot teju visu Latvijas motokrosa apriti, kurus kā ierasts papildinās arī sportisti no ārvalstīm, sastādot mūsu braucējiem konkurenci. Tādēļ uz lielisko pasākumu aicināts ikviens līdzjutējs, lai skaļām ovācijām un saukļiem atbalstītu savējos.

Abas dienas būs notikumiem bagātas, finālbraucieniem dažādās klasēs norisinoties gan sestdien, gan svētdien -  „Zelta Zirga” trasi ieņems gan solo motocikli, gan kvadricikli, gan blakusvāģi! Uz starta kāps pieaugušo, bērnu un jauniešu klases, nodrošinot aizpildītu abu dienu grafiku. Vieni no gaidītākajiem viesiem šajā posmā nepārprotami ir neatkārtojamie, azartiskie un talantīgie Latvijas vienīgie bērnu blakusvāģu klases braucēji – septiņus gadus vecie dvīņubrāļi Lielbārži, kuri savu godu veiksmīgi aizstāvējuši jau ārzemju sacīkstēs – tagad pienākusi kārta pārņemt vadību un rādīt izcilu sniegumu arī pašmāju vidē. Taču lieliskus braucējus noteikti redzēsim pilnīgi visās klasēs.

Pasākums norisināsies brīvā gaisotnē, apvienojot sportiskās aktivitātes ar atpūtu, tādēļ šīs sacensības ir lieliska iespēju pavadīt nedēļas nogali ģimenes, draugu, kā arī motosportistu un līdzjutēju lokā. Līdzīgi kā iepriekšējā posmā, kas norisinājās Aizputē, arī šeit noteikti būs vērojams vienreizējs braucēju sniegums, lielisks šovs un neaizmirstamas emocijas.

Īpaši svarīgi, ka tieši šonedēļ, Latvijas Kausa laikā, tiekoties šī gada Nāciju Motokrosa norises vietā, kas jau 27.un 28.septembrī „Zelta Zirgā” pulcēs pasaules augstāko motokrosa eliti, klātienē līdzjutējiem tiks piedāvāta pēdējā iespēja iegādāties Nāciju Motokrosa biļetes tikai par 65 eiro, ko piedāvā šī grandiozā notikuma organizatori un kas uz vietas Nāciju Motokrosa laikā maksās Eur 90,-. Šovs, emocijas un atmosfēra Nāciju Motokrosā, ko, iespējams, klātienē redzēsim vien reizi mūžā, būs katra centa vērts un pat vairāk. Tādēļ aicinām izmantot šo atlaides iespēju, lai 2014. gada motokrosa sezonas pasaules kulminācijā būtu līdzās savējiem un izbaudītu ikviena motokrosa līdzjutēja sapni!

Sestdien, 10.maijā: MX 50, MX 65, MX 125, A16 +, A25 +, A30+, Kvadri 50, Kvadri 100, Kvadri 200, bērnu b/v, Kvadri Iesācēji, Kvadri Veterāni, Kvadri Amatieri un Kvadri Pro.

Svētdien, 11.maijā: Iesācēji, MX 85, Seniori, Veterāni, Dāmas, MX2, MX1, b/v un b/v Veterāni.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī?

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti