Macuks izcīna trešo vietu Eiropas čempionāta posmā

 

Toms Macuks Foto: Publicitātes foto

Nozare.lv | 12.maijs 2014 8:00

Latvijas sportists Toms Macuks svētdien Spānijā izcīnīja trešo vietu Eiropas čempionāta (EMX) otrajā posmā 300 kubikcentimetru klasē.

Sestdien notikušajā pirmajā braucienā Macuks ierindojās otrajā vietā, bet svētdienas otrajā braucienā viņam ceturtā vieta.

Posma kopvērtējumā latvietis tika pie 40 punktiem, kas viņam deva trešo vietu. Par uzvarētāju ar 45 iekrātiem punktiem kļuva Lūiss Gregorijs no Lielbritānijas.

Čempionāta kopvērtējumā pēc diviem no kopumā septiņiem posmiem Macuks ar 80 punktiem ieņem trešo vietu, bet līderis ar 88 punktiem ir itālis Samuele Bernardīni.

Tikmēr cits Latvijas sportists Pauls Jonass, kurš pērn uzvarēja 125 kubikcentimetru klasē, bet šosezon startē arī pasaules čempionāta MX2 klasē, neveiksmīgi startējis EMX otrajā posmā 250 kubikcentimetru klasē. Sestdienas pirmajā braucienā viņš nefinišēja un tika klasificēts 36.vietā, bet svētdien ierindojās 15.pozīcijā.

Jonass posma kopvērtējumā iekrāja sešus punktus, kas deva 22.vietu.

Kopvērtējumā pēc diviem no astoņiem posmiem Jonass ar 34 punktiem ieņem 13.vietu. Līderis ar 83 punktiem ir brits Stīvens Klārks.

Latvija ir pārstāvēta arī EMX 125 kubikcentimetru klasē, kur pēc trim no astoņiem posmiem Tomass Šileika ar 82 punktiem ieņem piekto vietu. Līderis ar 145 punktiem ir Davijs Potjess no Nīderlandes.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 28

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti