"Samsung" atklāj jaunos "Galaxy J" sērijas viedtālruņus

 

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 7.jūnijs 2017 6:50

Samsung prezentējis jaunos Galaxy J sērijas viedtālruņus - J7, J5 un J3 modeļus. Visi trīs modeļi ir aprīkoti ar elegantu metāla korpusu, tiem ir augsta veiktspēja un uzlabotas kameras tehnoloģijas.

Jaunajam Galaxy J7 ir īpaši augstas kvalitātes metāla korpuss un 5,5 collas liels Full HD Super Amoled ekrāns, ietilpīgāks akumulators un 3GB RAM atmiņa. J7 un J5 modelim ir 13 megapikseļu priekšējā kamera un 13 megapikseļu aizmugurējā ar LED zibspuldzi, kas ļauj uzņemt skaidrus un asus attēlus pat nepietiekama apgaismojuma apstākļos. Par drošību gan J7, gan J5 versijā rūpēsies pirkstu nospiedumu skeneris.

Nedaudz mazākajam Galaxy J5 ir 5,2 collu HD Super AMOLED ekrāns un mūsdienīgs metāla korpuss. Uzlabotā priekšējā un aizmugurējā 13 megapikseļu kamera un iespēja ar MicroSD karti paplašināt atmiņu līdz pat 265GB ļaus ierīces īpašniekiem ērti uzņemt un glabāt fotogrāfijas, video un citu saturu. Arī 1.6GHz procesors padara Galaxy J5 vēl ātrāku, nekā tas ir bijis jebkad iepriekš.

Kompaktākais no jaunajiem modeļiem - Galaxy J3 - ir ar 5,0 collu ekrānu, un, tāpat kā abiem pārējiem, arī šim ir metāla korpuss. Tā iebūvētā atmiņa ir tikpat liela kā J7 un J5 modeļiem - 16GB, savukārt operatīvā atmiņa (RAM) šim modelim ir 2GB. Ar viedtālruņa aizmugurējo kameru var uzņemt attēlus 13 megapikseļu izšķirtspējā, turklāt tie būs skaidri, pateicoties precīzajam autofokusam. Šo tālruni aizsargā Samsung drošības platforma - Samsung Knox.

“Galaxy J tālruņi ir viena no visvairāk pārdotajām Samsung produktu sērijām Eiropā,” atklāj Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju produktu tirdzniecības vadītājs Māris Ķikāns. “Esmu pārliecināts, ka arī jauno Galaxy J pilnveidotais dizains, labākas kameras tehnoloģijas un citas funkcijas par pieejamu cenu priecēs to lietotājus.”

Galaxy J7, J5 un J3 tālruņi pārdošanā Latvijā nonāks jūlijā par īpaši izdevīgu cenu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti