Latvijā sākusies Samsung Galaxy A8(2018) iepriekšpasūtīšana (+ FOTO)

 
Marta Ciprusa | 9.janvāris 2018 12:29

No šodienas līdz pat 25. janvārim Latvijā iepriekšpasūtīšanā pieejams jaunākais Galaxy A sērijas viedtālrunis – Galaxy A8(2018). Tas aprīkots ar līdz šim tikai premium klases telefonos pieejamo divu lēcu priekšējo kameru, Infinity displeju, un tam ir Samsung ierīcēm raksturīgais ergonomiskais dizains.

Galaxy A8(2018) viedtālrunis Latvijā būs pieejams trīs krāsās – melnā, orhideju pelēkā un zelta. Tikai rezervējot telefonu iepriekšpasūtīšanā, tā īpašnieki ekskluzīvi dāvanā saņems virtuālās realitātes ierīci Gear VR ar kontrolieri.

Latvijā pieejamie Galaxy A8(2018) atbalstīs divu SIM karšu funkcionalitāti, savukārt, lai saglabātu vēl vairāk attēlu un video, iebūvēto 32 GB atmiņu iespējams paplašināt līdz pat 256GB ar microSD karti.

Vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos un lielākajos elektropreču tirdzniecības centros Galaxy A8(2018) būs nopērkams no 26. janvāra.

Kas jāzina par Galaxy A8(2018)?

Lai uzņemtu vēl spilgtākas un skaidrākas pašbildes, Galaxy A(2018) aprīkots ar 16 MP F1.7 aizmugurējo kameru un 16 MP + 8 MP F1.9 Dual jeb divu lēcu priekšējo kameru. Pārslēdzoties no vienas lēcas uz otru, iespējams uzņemt sev tīkamāko selfiju – izceļot tikai priekšplānu vai veidotu portretu ar izteiksmīgu fonu.

Lai fotomirkļus varētu iemūžināt pavisam jaunā veidā, uzlabotā Live Focus funkcija ļauj ērti pielāgot bokeh jeb fona izplūduma efektu pirms vai pēc attēla uzņemšanas. Uzlabotā kamera nodrošina arī asu attēlu uzņemšana pat vāja apgaismojuma apstākļos.

Galaxy A8(2018) viedtālrunim ir Infinity displejs jeb bez ietvara ekrāns, un tā 18,5:9 displeja attiecība saturu ļauj baudīt daudz pilnīgāk. Ekrānu ietver ergonomisks izliekts stikls aizmugurē un priekšā. Pateicoties ierīcē izmantotajam stiklam, metāla rāmim un gludajām līnijām, telefons viegli ieguļas plaukstā un ir ērtāk ar to darboties.

Lai, neatbloķējot viedtālruņa ekrānu, ērti pārbaudītu aktuālo informāciju, Galaxy A8(2018) aprīkots ar Always On displeju. Pateicoties IP68 klases ūdens un putekļu izturībai , telefons ir drošs pret dažādiem ārējiem faktoriem, tostarp sviedriem, lietu, smiltīm un putekļiem, padarot to piemērotu teju jebkurai situācijai.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti