Samsung iepazīstina ar Galaxy A6 un A6+ ar plašu funkciju klāstu, uzlabotu videokameru un elegantu dizainu (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 8.maijs 2018 11:24

Samsung Electronics laidis klajā jaunos Galaxy A6 un A6+ viedtālruņus, kas apvieno vairākas, uzlabotas funkcijas tālruņa ērtākai lietošanai, skaistu dizainu, lielu ekrānu un augstas kvalitātes videokameru, nodrošinot kvalitatīvu attēlu uzņemšanu arī vājā apgaismojumā.

Jaunā Galaxy A sērija piedāvā uzlabotas izklaides iespējas ar telpisku Dolby Atmos skaņu, personalizētu fotogrāfiju apstrādi Live Focus režīmā un telefona dizainu ar četru dažādu krāsu izvēli: melnu, zelta, zilu un lavandas lillā. Telefona gludās, izliektās līnijas un metāla dizains ir izstrādāti tā, lai nodrošinātu lielāku izturību un ērtāku lietojamību.

“Mēs esam apņēmušies nodrošināt mūsu klientiem vislabāko Samsung viedtālruņu lietošanas pieredzi,” saka Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns. "Galaxy A6 un A6+ piedāvā iespaidīgu videokameru ar spēcīgu tehnisko specifikāciju, kas ļauj lietotājiem iemūžināt, personalizēt un dalīties ar mirkļiem unikālā veidā.”

Nekad iepriekš nav bijis tik viegli uzņemt skaistus fotoattēlus un pašbildes, kā tagad ar jauno Galaxy A6 un A6+ jaudīgo priekšējo un aizmugurējo kameru. Pateicoties regulējamai priekšējai LED zibspuldzei, ir iespējams uzņemt pašbildi gan dienā, gan naktī. Izmantojot aizmugurējās kameras objektīvu, var uzņemt asus un skaidrus fotoattēlus vājā apgaismojumā, nezaudējot attēla kvalitāti.

Live Focus režīms, kas pieejams Galaxy A6+ divpusējai videokamerai , ļauj koriģēt un uzlabot fotoattēla bokeh jeb fona izplūduma efektu gan pirms, gan pēc attēla uzņemšanas. Uzņemtos fotoattēlus iespējams personalizēt, izmantojot fona dizainu ar dažādiem elementiem, piemēram, sirdīm, zvaigznēm u.c.

Lietotāji var baudīt bagātīgāku telpiskās skaņas kvalitāti, skatoties filmas vai klausoties mūziku, pateicoties Dolby Atmos uzlabotajai skaņas kvalitātei. Galaxy A sērija nodrošina pilnu skaņas diapazonu no ļoti skaļa līdz klusam, ar izcilu skaidrību un “realitātes” sajūtu, lai baudītu vēl jaudīgākas skaņas iespējas.

Galaxy A6 un A6+, kas izstrādāti praktiskai lietošanai un ikdienas ērtībām, apvieno vairākas populāras Samsung vadošās funkcijas, tostarp drošību ar sejas atpazīšanas un pirkstu nospieduma sensora funkciju, lai ātri un bez piepūles varētu atbloķēt ierīci.

Ierīces nodrošina ātru un vienkāršu vairāku uzdevumu izpildi, izmantojot App Pair, kas vienlaikus ļauj lietot divas dažādas aplikācijas. Savukārt Always on Display funkcija ļauj uzzināt jaunāko informāciju, neatbloķējot tālruni, taupot gan savu, gan akumulatora darbības laiku. Samsung viedtālruņa Bixby Vision funkcija palīdz lietotājiem veikt virkni ikdienas uzdevumu, padarot Galaxy A6 un A6+ tālruņus gudrākus un noderīgākus.

Galaxy A6 un A6+ tālruņi pieejami no maija sākuma vairākās Eiropas, Āzijas un Latīņamerikas tirdzniecības vietās pirms starptautiskas izplatīšanas papildu veikalos Dienvidkorejā, Āfrikā un Ķīnā.

Samsung Galaxy A6 un A6+ produktu specifikācijas

Samsung Galaxy A6 Samsung Galaxy A6+

  • Ekrāns 5.6” HD+ (720x1480) Super AMOLED 6.0” FHD+ (1080x2220) Super AMOLED
  • Videokamera Aizmugurējā 16MP AF (F1.7), priekšējā 16MP FF (F1.9) Aizmugurējā 16MP AF (F1.7) + 5MP FF (F1.9),
  • priekšējā 24MP FF (F1.9)
  • Izmēri 149.9 x 70.8 x 7.7 mm 160.2 x 75.7 x 7.9 mm
  • Procesors Octa Core 1.6GHz Octa Core 1.8GHz
  • Atmiņa 3GB RAM
  • 32GB iekšējā atmiņa
  • līdz 256GB Mikro SD karte 3GB RAM
  • 32GB iekšējā atmiņa
  • līdz 256GB Mikro SD karte
  • Akumulators 3,000mAh 3,500mAh
  • OS Android 8.0
  • Tīkls LTE Cat.6, 2CA
  • Savienojamība Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4/5GHz), HT40, Bluetooth® v 4.2 (LE up to 1Mbps), ANT+, USB Tips-B, NFC(optional*), vieta (GPS, Glonass, BeiDou**)
  • *Var mainīties atkarībā no valsts
  • **BeiDou pārklājums var būt ierobežotā daudzumā
  • Sensori Akselerometrs, pirkstu nospiedumu sensors, žiroskopa sensors, ģeomagnētiskais sensors, Hall sensors, tuvuma sensors, RGB gaismas sensors
  • Skaņa MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
  • Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti