Telefons, kas pielāgojas lietotāja aizņemtajai ikdienai (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 26.maijs 2018 12:17

Samsung Electronics Baltics izziņo Galaxy ģimenes jaunpienācēju - Samsung Galaxy J6, kurā integrētas populārākās telefonu funkcijas. Papildus ērtībām uz telefona aizmugurējā vāciņa pievienots pirksta nospieduma sensors, ikdienas steigā padarot ierīci par ērtāko Galaxy J sērijas telefonu.

“Jaunais Galaxy J6 sērijas viedtālrunis izceļas ar Super AMOLED Infinity displeju, kas nodrošina labāko attēla un video skatīšanās kvalitāti”, saka Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns. “Galaxy J6 savieno elegantu dizainu, funkcionalitāti un labas kvalitātes kameru. Pirkstu nospieduma skaneris telefona aizmugurē un palielinātā iekšējā atmiņa ļauj iemūžināt un dalīties ar visu, ko sirds kāro.”

Ērtākai ikdienai

Radīts, lai pielāgotos lietotāja aizņemtajai ikdienai, Galaxy J6 ir aprīkots ar 3,000 mAh akumulatoru. 1.6GHz Octa-Core procesors nodrošina lielāku telefona jaudu un iespēju skatīties video, pārlieku netērējot akumulatora enerģiju. Telefons ir aprīkots arī ar 3GB RAM atmiņu, 32GB iekšējo atmiņu, micro-sd kartes vietu un atbalstīs divu SIM karšu funkcionalitāti, ievērojami paplašinot telefona lietošanas iespējas.

Infinity displejs

Jaunajam Galaxy J6 ir 5.6 collu Super AMOLED Infinity displejs, kas nodrošina augstu attēla kvalitāti un izteiksmīgas uzņemto fotogrāfiju krāsas. Ar Infinity displeju ir iespējams skatīties kino kvalitātes cienīgu saturu, krāsu košums padara filmu skatīšanos un spēļu spēlēšanu patīkamāku. Displejs ar šauro rāmi ļauj telefonam eleganti un ergonomiski iegulties rokā.

Kamera ar plašu iespēju klāstu

Versatile camera jeb plašu iespēju kamera ļauj uzņemt fotogrāfijas vai pašbildes jebkādos gaismas apstākļos. Ierīce aprīkota ar 13MP un 8MP aizmugurējo kameru, priekšējo kameru ar laika fokusu un LED zibspuldzi, dodot iespēju iemūžināt pašbildes jebkurā diennakts stundā. Lai personalizētu fotogrāfijas, var pievienot dažādas AR emocijzīmes, tiešā veidā daloties ar tām sociālajos tīklos.

Jaunie Galaxy J6 sērijas viedtālruņi ir pieejami trīs krāsās: melnā, lavandas un zelta . Samsung Galaxy J6 būs pieejami Latvijas vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos, lielākajos elektropreču tirdzniecības centros un veikalos, Samsung veikalā tirdzniecības centrā Spice, Riga Plaza un SamsungShop.lv sākot ar 4. jūniju.

Samsung Galaxy J6 tehniskā specifikācija

Samsung Galaxy J6
Displejs 5.6” HD+ (1480x720) Super AMOLED
Kamera Aizmugurējā 13MP AF (F1.9)
Priekšējā 8MP FF (F1.9)
Izmēri 149.3 x 70.2 x 8.2 mm
AP Octa Core 1.6GHz
Atmiņa 3GB RAM
32GB Iekšējā atmiņa
Līdz 256GB Micro SD
Akumulators 3,000mAh
OS Android 8.0
Tīkls LTE Cat.4
Savienojamība WiFi 802.11 b/g/n (2.4GHz), Bluetooth® v 4.2 (LE līdz 1Mbps), USB Type-B, NFC (UICC*), Atrašanās vietas (GPS, Glonass, BeiDou**)
*Atšķiras pa valstīm
**BeiDou var būt ierobežots
Sensori Akselerometrs, Pirkstu nospiedumu sensors, Holla sensors, Tuvuma sensors
Audio MP3,M4A,3GA,AAC,OGG,OGA,WAV,WMA,AMR,AWB,FLAC,MID,MIDI,XMF,MXMF,IMY,RTTTL,RTX,OTA
Video MP4,M4V,3GP,3G2,WMV,ASF,AVI,FLV,MKV,WEBM

 
Visi komentāri
 
User 27.maijs 2018 11:23
0 0 Atbildēt

Un šeit arī mīnusi

1. Nepastāv opcija sadalīt zvanītājus grupās, t.i. nevar grupām piešķirtd dažādus zvanu signālus, nevar veikt atsevišķu grupu ienākošo zvanu bloķēšanu.

3. Nevar piešķirt dažādus paziņojumu signālus SMS, E-pastam utt.

2. Nevar atslēgt Google konta sinhronizēšanu,

3. Aizmugurējais pirkstu nospiedumu skaneris ir drīzāk mīnuss nekā pluss, jo neērts lietošanā. Ja nepieciešams ieslēgt telefonu, kurš atrodas uz galda - vienmēr jāņem rokās un jāgroza.

4. No lietotāja viedokļa 1/1 ar J5 2017. Cena EUR 260 J5 / 350 A6.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti