Latvijā uzsāk Huawei Y6 2018 pārdošanu (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 31.maijs 2018 11:28

Viedtālruņu ražotājs Huawei prezentējis jauno Huawei Y6 2018 tālruni, kas ir jaunākā ierīce jauniešiem veidotajā Y tālruņu sērijā.

Jaunais viedtālrunis pieejams melnā, zilā un zelta krāsās, un tas piedāvā augstas kvalitātes izklaides pieredzi, apvienojot spilgtu HD+ Huawei FullView displeju ar izcilām audio atskaņošanas iespējām. Tāpat tālrunis Y6 2018 aprīkots ar vieglu atbloķēšanas funkciju, selfiju tonējošo zibspuldzi, EMUI 8.0 lietotāja saskarni, kā arī noturīgu bateriju ilgai lietošanai bez uzlādes. Šīs un vēl citas funkcijas nodrošina mūsdienu jauniešu dinamiskajā ikdienā visu, kas nepieciešams viedtālrunī.

Izbaudi FullView (Pilnekrāna) displeja sniegtās priekšrocības
Viedtālruņu pasaulē ir sākusies FullView (Pilnekrāna) displeju ēra, tāpēc arī Huawei Y6 2018 aprīkots ar lielisku 5,7 collu HD+ FullView (Pilnekrāna) displeju, nodrošinot neatkārtojamu lietošanas pieredzi. Ekrāns pārklāts ar 2,5D izliektu stiklu un ievietots gludā, ergonomiski veidotā korpusā, lai ļoti ērti iegultu lietotāja rokā.
Nepārspējama audio atskaņošanas pieredze, kas radīta izklaidei

Huawei Y6 2018 aprīkots ar nepārspējamām audio atskaņošanas komponentēm, kas tieši radīts, analizējot jauniešu vēlmes un vajadzības Tālrunis spēj atskaņot skaņu līdz par 88 dB skaļumā, kas ir krietni virs vidējā līmeņa, ko piedāvā citi telefoni. Tā kā jauniešu vidū aizvien lielāku popularitāti iegūst dažādas tiešraides un karaoke aplikācijas, Y6 2018 aprīkots ar karaoke režīmu, kas pieejams pēc HOTA (Huawei Over the Air) atjauninājuma. Šis režīms pārveido viedtālruni par lietotāja personīgo karaoke mašīnu, atliek uzlikt austiņas un dziedāt, izbaudot šo izklaidi brīvdienā vai ballītē ar draugiem.

Tāpat pēc HOTA atjauninājuma Huawei Y6 2018 atbalsta sinerģijas mūziku. Tas ļauj savienot līdz pat 8 tālruņus un pārvērst tos par skaļruņiem, kas atskaņo 5.1 telpisku skaņu. Tādā veidā, draugu kompānijai iespējams nodrošināt koncertam līdzīgu mūzikas klausīšanās pieredzi jebkurā vietā un laikā.

Papildus Huawei Y6 2018 atbalsta arī Huawei Histen tehnoloģiju ar trīs režīmiem - blakus (austiņveida skaļrunis), priekšpusē (teātra efekts) un platumā (koncerta efekts). Tas lietotājam nodrošina 3D skaņu lieliskai izklaides pieredzei, kas vienmēr ir pa rokai.

Ātra un ērta ekrāna atbloķēšana
Jaunais Huawei Y6 2018 atbalsta ekrāna atbloķēšanu ar sejas atpazīšanas funkciju. Pateicoties mākslīgā intelekta darbinātam sejas atpazīšanas algoritmam, ierīce spēj automātiski noteikt 1024 cilvēka sejas vaibstus un ar lielu precizitāti salīdzināt tos ar iepriekš uzkrātiem datiem. Tieši tāpēc telefona atbloķēšanai atliek tikai pavērst seju pret ekrānu, lai tas būtu gatavs nepieciešamā veikšanai.

Selfiju tonējošā zibspuldze izcilām bildēm
Huawei Y6 2018 aprīkots ar 13 MP aizmugurējo kameru, kā arī 5 MP priekšējo kameru ar selfiju tonējošo zibspuldzi, ļaujot iemūžināt ik katru mirkli. Viedā selfiju zibspuldze ļauj tālrunim automātiski noteikt esošo apgaismojumu cilvēka sejai kadrā un pielāgot izgaismojuma līmeni dabiska izskata selfijam katru reizi.
Tāpat ierīce atbalsta paplašinātās realitātes objektīvus, padarot selfiju un foto uzņemšanu vēl jautrāku ar dažādu filtru palīdzību. Arī šī funkcija būs pieejama pēc jau iepriekš minētā HOTA atjauninājuma.

Android 8.0 un EMUI 8.0 lieliskai tālruņa lietošanas pieredzei
Jaunākā EMUI 8.0 lietotāja saskarne, kas balstīta uz Android 8.0, nodrošina ātru un vienmērīgu lietošanas pieredzi bez aizķeršanās. EMUI 8.0 veidota ar tīru saskarni un racionalizētu mijiedarbību, nodrošinot to, ka tikai ar trīs soļu palīdzību var veikt 90% galveno darbību telefonā.

Huawei jaunajā Y6 2018 tālrunī iestrādājuši dažādas paša Huawei izstrādātas tehnoloģijas ikdienas atvieglošanai. Piemēram, uzpeldošais navigācijas panelis piedāvā ērtāku lietošanu nekā iepriekš izmantotais virtuālais navigācijas panelis. Tāpat Huawei Y6 2018 atbalsta spēļu komplektu, duālo Bluetooth savienojumu, trīs pirkstu ātro ekrāna tveršanas funkciju, viedo ekrāna dalīšanu un mini ekrāna skatu, lai nodrošinātu drošu, viedu un ērtu tālruņa lietošanu.

Huawei Y6 2018 aprīkots ar ievērojamu 3000 mAh ietilpības bateriju, kam pievienota arī 6.0 enerģijas taupīšanas tehnoloģija. Kopā tās spēj nodrošināt 14 stundu video skatīšanos vai 57 stundu mūzikas klausīšanos (informācija iegūta no testu rezultātiem Huawei laboratorijās).

Tālrunis Y6 2018 ieguvis trīskāršu atbalstu (nav pieejama versija vienai kartei), lai nodrošinātu iespēju ievietot gan divas nano sim kartes, gan Micro SD atmiņas karti papildus atmiņas iegūšanai. Tas palīdz vienlaicīgi sasniegt Dual SIM Dual Standby režīmus.

Cena un pieejamība
Huawei Y6 2018 Latvijā ir pieejams no šī gada maija un tā aptuvenā cena veikalos ir 149,00 EUR.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti