Jau nākamnedēļ “Tele2” uzsāks Samsung Galaxy Note9 tirdzniecību Latvijā

 

Foto: Publicitātes attēls

Tele2 | 17.augusts 2018 10:13

Samsung Galaxy Note9, kura prezentācija norisinājās Ņujorkā 9. augustā, tirdzniecībā Latvijā nonāks jau nākamnedēļ – sākot ar 24. augustu, inovatīvais viedtālrunis būs pieejams lielākajos “Tele2” klientu apkalpošanas centros Rīgā un citās Latvijas pilsētās.

Viedtālruni varēs iegādāties arī operatora internetveikalā. Savukārt jau no 9. augusta Galaxy Note9 ir pieejams iepriekšpārdošanā “Tele2” internetveikalā: https://www.tele2.lv/telefoni/samsung-galaxy-note-9/ .

Sākotnēji “Tele2” piedāvās Galaxy Note9 viedtālruni divās krāsu variācijās – pusnakts melnā un okeāna zilā.

“Mūsu klienti vienmēr ar nepacietību gaida jaunos Samsung viedtālruņu modeļus un esam gandarīti, ka šobrīd Galaxy Note9 tirdzniecību Latvijā varam uzsākt vienlaikus ar pārdošanas uzsākšanu visā pasaulē vien dažas nedēļas pēc tā prezentācijas. “Tele2” klienti būs starp pirmajiem, kuri varēs izbaudīt unikālo Galaxy Note9, kas sevī apvienojis līdz šim jaunākās Samsung inovācijas,” atzīst “Tele2” mazumtirdzniecības direktore Dace Škrabe.

“Note sērijas viedtālruņi ir izstrādāti tiem cilvēkiem, kuriem saspringtajā un aizņemtajā ikdienā nepieciešama funkcionāla, jaudīga un inteliģenta ierīce,” stāsta “Samsung Electronics Baltics” telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns.

Par  Samsung Galaxy Note9

Veiktspēja visas dienas garumā

Lietotājam ir nepieciešams viedtālrunis, uz kuru var paļauties visas dienas garumā, izvairoties no baterijas nosēšanās, fotogrāfiju un video dzēšanas, lai palielinātu telefona atmiņu vai apjomīgu failu un video pārlieku ilgas ielādes. Trīs galvenās Note9 funkcijas novērš visas iepriekš minētās neērtības:

·         Akumulators: Galaxy Note9 4,000mAh baterija aprīkota ar lielāko jaudu, kāda līdz šim redzēta Galaxy flagmaņu vidū. Ar vienu telefona uzlādi no rīta līdz vakaram var nodrošināt praktiski nepārtrauktu viedtālruņa lietošanu – zvanot, rakstot īsziņas un e-pastus, skatoties filmas un pat spēlējot videospēles.

·         Atmiņa: Galaxy Note9 pieejami ar 128GB lielu iekšējo atmiņu un iespēju pievienot papildus 512GB microSD atmiņas karti, sasniedzot pat 640GB lielu atmiņu. Atmiņas ietilpība ļauj saglabāt apjomīgus failus un lietotnes, izvairoties no to regulāras dzēšanas. 

·         Ātrums un jauda: jaudīgais viedtālrunis aprīkots ar 10nm procesoru, un atbalsta ātrāko interneta pieslēgumu, kāds tirgū pieejams (līdz 1.2 gigabitiem sekundē), lai ātri un efektīvi lejupielādētu vai straumētu video.

Galvenais palīgrīks – S Pen

S Pen jeb viedais irbulis ir Note sērijas viedtālruņu galvenais palīgrīks, ko novērtējuši arī telefonu lietotāji. Tas sākotnēji tika paredzēts kā rīks rakstīšanai un zīmēšanai, bet tagad spēlē lielu lomu viedtālruņa ātrā un funkcionālā izmantošanā. Savienojot irbuli ar Bluetooth, ar vienu klikšķi ir iespējams uzņemt pašportretus un grupu fotogrāfijas, prezentēt slaidus, apturēt un atskaņot video un daudz ko citu.  

Līdz šim gudrākā Samsung kamera

Samsung ievērojami uzlabojis kameras darbību un uzņemto fotoattēlu kvalitāti, balstoties uz šī brīža aktuālākajām nozares tehnoloģijām. Galaxy Note9 kamera ir līdz šim gudrākā Samsung izstrādātā fotokamera.

Fotogrāfiju automātiska uzlabošana: inteliģentā Note9 kamera nosaka galvenos fotoattēla elementus, piemēram, tematiku un fonu, ko automātiski klasificē vienā no 20 kategorijām un attiecīgi apstrādā, piešķirot fotogrāfijai atbilstošāko krāsu toni.
Defektu noteikšana: viedtālrunis atklāj jaunu, vēl nebijušu fotoattēlu defektu noteikšanas funkciju, kas brīdina lietotāju fotogrāfijas uzņemšanas brīdī, ja attēls ir izplūdis vai kameras lēca aizsvīdusi, un iesaka uzņemt kadru atkārtoti.
Augstākā kvalitāte: viedtālruņa kamerai ir uzlabota trokšņu samazināšanas tehnoloģija un Duālās Apertūras objektīvs, kas pielāgojas gaismai tāpat kā cilvēka acs. Neatkarīgi no apgaismojuma kamera nodrošina kristāldzidru kadru.

Funkcionalitāte gan darbā, gan mājās

Viedtālruņa 6.4 collu Super AMOLED Infinity Displejs ir līdz šim lielākais Note sērijas ekrāns, kas nodrošina patiesi iespaidīgas multivides skatīšanās iespējas. To papildina AKG stereo skaļruņi ar Dolby Atmos audio skaņas kvalitāti. Note9 sniedz iespēju spēlēt iemīļotākās videospēles, tostarp Fortnite un citas ekskluzīvas spēles. YouTube nosaucis jaunāko viedtālruni par flagmani, kas lietotājam nodrošina video skatīšanos vislabākajā kvalitātē.

Galaxy Note9 ļauj viedtālruni izmantot gluži kā portatīvo datoru, izmantojot Samsung DeX. Lietotāji var veidot prezentācijas, apstrādāt fotoattēlus vai skatīties iemīļotākās pārraides. Izmantojot HDMI adapteri, Note9 var savienot ar monitoru un lietot kā pilnīgi funkcionējošu otru ekrānu. Ar S Pen var viegli veikt piezīmes, skatoties video, atvērt vairākus logus vienlaicīgi vai pārvilkt saturu no vienas lietotnes uz citu.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti