Nokia 5.1 Plus piedāvās populāro bez-pogu ekrāna dizainu vairākos pasaules tirgos, arī Latvijā

 

Foto: Publicitātes attēls

Nokia | 21.augusts 2018 10:41

HMD Global, Nokia tālruņu mājvieta, šodien paziņo par Nokia 5.1 Plus pieejamību jaunos pasaules tirgos. Šis viedtālrunis piedāvā populāro bez-pogu ekrāna (all-screen) dizainu, augstākās klases veiktspēju un AI attēlveidošanas funkciju par iespaidīgu cenu. Latvijā tas būs pieejams šī gada noslēdzošajā ceturksnī.

Juho Sarvikas, “HMD Global’’ produktu vadītājs:

"Kopš mūsu ceļojuma sākuma, esam koncentrējušies uz lieliskas pieredzes nodrošināšanu, ko Nokia fani vēlējušies sagaidīt no jaunajiem tālruņiem - dizains un meistarība, kas izceļas, tehnoloģijas, kas palīdzēs ikdienas gaitās, ko papildina tīra, droša un jauna Android™ versija. Šodien mēs turpinām pildīt savus solījumus, piedāvājot jaunu viedtālruni – Nokia 5.1 Plus – tālrunis, kas nodrošina jaunākās inovācijas, piemēram, bez-pogu ekrāna (all-screen) dizainu. Izmantojot jaunākās mikroshēmas un pievienojoties Android One ģimenei, tālrunis nodrošina izcilu veiktspēju, kā arī viedās AI attēlveidošanas funkcijas, ko varētu sagaidīt no Premium klases viedtālruņiem."

Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus ir aprīkots ar progresīvo MediaTek Helio P60 octa-core procesoru, kas parasti ir redzams augstākas klases viedtālruņos. Tālrunis ir izstrādāts, lai nodrošinātu precīzu jaudu spēļu, video vai daudz-uzdevumu (multi-tasking) lietojumprogrammās. Uzlabotā attēlveidošana ļauj uzņemt studijas stila kadrus ar dziļjutīgu attēlu, kā arī nodrošināt portretu apgaismojumu. Dubultais 13MP/5MP aizmugurējais sensors ar elektronisko video stabilizāciju nodrošina, ka jūs filmējat vienmērīgus, asus video, lai perfekti uzņemtu savus īpašos brīžus ar draugiem, neatkarīgi no situācijas, kurā atrodaties.

Izcilais 5,8 collu HD+ bez-pogu displejs sniedz maksimālu saturu attēlošanu. Nokia 5.1 Plus 2.5D dizains ar izliekto priekšējo un aizmugurējo stiklu tiek papildināts ar izliektām malām un ar CNC apstrādāts metāla kameras rāmis ar  optisko stila logu un spīdīgu apdares rāmi. Apmēram 8 mm plāns, ergonomisks dizains ar nepārtrauktu izliekumu padara tālruni ērti lietojamu rokās. Nokia 5.1 Plus metāla šasijas ar polikarbonāta rāmi kvalitāte tiek pārbaudīta ekstremālās temperatūrās un tiek testēta, lai nodrošinātu atbilstību Nokia tālruņa kvalitātes standartiem.

Tīrs, drošs un atjaunināts ar Android One

Nokia 5.1 Plus pievienojas Android One viedtālruņu grupai, piedāvājot Google izstrādāto pieredzi – gudru,  drošu un vienkārši pārsteidzošu. Katra ierīce saglabās aktuālās funkcijas, trīs gadus nodrošinot ikmēneša drošības labojumus un divus gadus  - garantēto operētājsistēmas (OS) atjauninājumus. Tāpat kā visiem Android viedtālruņiem Android One programmā, lietotājiem būs iespējams saņemt papildu akumulatora un atmiņas vietu, pateicoties tam, ka tālrunī nav papildu nevajadzīgas trešo pušu lietojumprogrammas. Turklāt tālruņa lietotājiem būs pieejami jaunākie Google pakalpojumi, piemēram, Google Assistant un Google Photos ar bezmaksas neierobežotu augstas kvalitātes foto uzglabāšanas iespēju*.

Pārvaldot tālruni ar Android Oreo™, jaunais Nokia tālrunis ļaus baudīt visas jaunākās funkcijas, piemēram, Google Lens. Nokia 5.1 Plus ir gatavs arī Android Pie versijai. Šajā jauninājumā tiks iekļautas jaunās lietotņu tendences, izmantojot daudzas citas izcilas funkcijas. Lietotņu darbības (App Actions) palīdzēs ātrāk nokļūt nākamajā uzdevumā, piemēram, izsaukt taksometru vai atskaņot iecienīto dziesmu sarakstu, prognozējot to, ko vēlaties darīt nākamo. Lietotņu darbība (App Actions) tiek nodrošināta caur Android tādās vietās kā Launcher, Smart Text Selection, Play Store, Google meklētājs un Assistant.

Pieejamība

Nokia 5.1 Plus būs pieejams 2 krāsās -  baltā (Gloss White) un zilā (Gloss Midnight Blue). Nokia 5.1 Plus būs pieejams pārdošanā gada noslēdzošajā ceturksnī (Q4) atsevišķos tirgos (tajā skaitā Baltijā) par vidējo mazumtirdzniecības cenu € 199.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti