LG prezentē LG V40 THINQ viedtelefonu ar piecām kamerām (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

LG | 4.oktobris 2018 10:53

LG Electronics (LG) šodien prezentēja savu jaunāko premium viedtelefonu, kas aprīkots kopumā ar piecām kamerām, lai no jauna noteiktu viedtelefonu fotografēšanas standar-tus.

Jaunākais uzņēmuma slavu ieguvušās V sērijas viedtelefons LG V40 ThinQ ir bezkompromisa multimediju ierīce, kas radīta mūsdienu stāstnieku paaudzei, kura dod priekšroku komunikācijai ar vizuālo un video saturu, jo sevišķi sociālajos medijos.

Gaismas saskatīšana ar piecām kamerām

Lai radītu pamanāmu viedtelefonu mūsdienu saturu radošajai sociālajai paaudzei, LG izstrādājis LG V40 ThinQ no jauna, lai nodrošinātu patiesi visaptverošu viedtelefona kameras lietošanas pieredzi. LG V40 ThinQ aprīkots ar aizmugurējo kameru moduli ar trīs dažādām lēcām. Šīs trīs lēcas nodrošina iespēju fotografēšanas amatieriem uzņemt dažādus kadrus, nemainot pozīciju attiecībā pret objektu. Priekšējo kameru modulim ir 5MP platleņķa un 8MP standarta leņķa lēcas, kas darbojas tandēmā, lai radītu nevainojamu izplūduma efektu ar iespēju uz ekrāna pielāgot fona izplūduma intensitāti.

LG uzlabojusi LG V40 ThinQ kameru, lai tā būtu vēl jaudīgāka un intuitīvāka kā jebkad iepriekš, nodrošinot labākas krāsas, kompozīciju, baltā toņa līdzsvaru un slēdža ātrumu.

Iegrimstošs attēls un skaņa

LG V40 ThinQ aprīkots ar jaunu un uzlabotu 6,4 collu QHD+ (3120 x 1440) OLED FullVision ekrānu, bet korpusa apakšējā mala ir par 1,6mm plānāka, nekā priekšgājējam. Jaunais plastmasas OLED ekrāns radīts, lai nodrošinātu vēl precīzākas krāsas un labāku spilgtuma konsistenci. LG savos viedtelefonos vienmēr koncentrējies uz augstas precizitātes audio un LG V40 ThinQ nav izņēmums, tam esot pirmajam LG tālrunim ar Audio Tuned by Meridian uzrakstu.

Minimālisma dizains ilglaicīgai lietošanai

Nevainojamas līnijas un izsmalcinātas krāsas izceļ LG V40 ThinQ trīs galvenos dizaina elementus - maigs pieskāriens, unikālas krāsas un izcila forma. Koncentrējoties uz mērķi radīt dizainu, kas pārdzīvos laika pārbaudījumu, vienkāršais, taču skaistais eksterjers ir nevainojams papildinājums LG V40 ThinQ novatorisko tehnoloģiju pārpilnībai.

LG patentētais Silky BlastTM apstrādes process rūdītā stikla aizmugurē iestrādā mikroskopiskas bedrītes, lai radītu nevainojami matētu apdari, kas nodrošina ārkārtīgi ērtu satvērienu bez izslīdēšanas riskiem. Turklāt matētais stikls ir arī krietni praktiskāks, pateicoties tā augstākai noturībai pret pirkstu nospiedumiem un traipiem. Tālrunis būs pieejams vairākās pievilcīgās krāsās - jaunā Auroras melnā, jaunā platīna pelēkā, jaunā Marokas zilā un izteiksmīgajā karmīnsarkanajā krāsā.

LG V40 ThinQ saglabā V sērijas dizaina filozofiju ar uzlabotu 6,4 collu FullVision OLED ekrānu un vēl plānākām korpusa malām, kā jebkad iepriekš. LG V40 ThinQ, kuru darbina Qualcomm® Snapdragon™ 845 mobilā platforma kopīgi ar 6GB operatīvo atmiņu (RAM) un 64GB vai 128GB iekšējo atmiņu, kārtējo reizi nodrošina inovācijas, kas padarījušas LG V sēriju par iecienītu izvēli starp prasmīgiem ierīču lietotājiem.

Informācija par ierīces pieejamību tiks izziņota vēlāk. Specifikācija, funkcijas un aksesuāri var atšķirties atkarībā no konkrētā tirgus.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 1

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti