Huawei 5G risinājumi nerada draudus kiberdrošībai, liecina pārbaudes

 

Foto: Ekrānšāviņš

Huawei | 22.decembris 2018 10:07

Šobrīd esošie tehnoloģiju risinājumi un 4G tīkls ļauj lietotājam izveidot īpaši ātru interneta savienojumu, acumirklī lejupielādēt failus vai ļauties spēļu spēlēšanai tiešsaistē.

Ņemot vērā arvien lielāku pieprasījumu pēc tehnoloģijām un tiešsaistes pasaules iespēju paplašināšanos, tīkla risinājumiem ir jāiet līdzi laikam un jāspēj piedāvāt mūsdienīgus risinājumus.

Vairāki tehnoloģiju uzņēmumi ilgu laiku strādājuši pie nākamās paaudzes 5G mobilā tīkla izveides. Tomēr nesenā informācija, kas parādījusies medijos, ir bijusi neprecīza un maldinājusi sabiedrību. Pēdējo nedēļu laikā Huawei 5G tīkla temats pasaules medijos ticis apspriests ļoti bieži. Diemžēl daļa publikāciju ir bijusi neprecīza, bet citas publikācijas balstījušās uz nepilnīgu informāciju. Tādēļ Huawei vēlas sniegt paskaidrojumu, pamatojoties uz reālajiem faktiem.

Huawei joprojām ir līderis 5G nozarē gan tehnoloģiju līmenī, gan komerciāli. Šobrīd Huawei ir vienīgais iekārtu piegādātājs, kas spēj nodrošināt pilnīgu 5G risinājumu komplektu.

Saskaņā ar Huawei valdes priekšsēdētāja Kena Hu (Ken Hu) teikto, Huawei jau parakstījis 25 komerciālos 5G līgumus un vairāk kā 50 komerciālos saprašanās memorandus ar interneta pakalpojumu sniedzējiem visā pasaulē. Turklāt globālajā tirgū uzņēmums ir piegādājis vairāk nekā 10,000 5G bāzes staciju un šajā ziņā ir apsteidzis citus tirgus spēlētājus. 2019. gada pirmajā pusē Huawei plāno prezentēt pirmos 5G viedtālruņus, kas tiks aprīkoti ar 5G un Kirin čipsetu.

“Huawei vienmēr ir gatavs uzklausīt katru, kam rodas pamatotas bažas par viedtālruņu drošību. Taču, jāatzīst, ka pēdējā laikā esam saņēmuši nepamatotus apgalvojumus, kas nav tieši saistīti ar Huawei ražoto viedtālruņu drošību,” atzīst Huawei valdes priekšsēdētājs Kens Hu.

“Mēs uzskatām, ka  kiberdrošība ir kā globāla, tā arī nozares problēma, un mums tā jārisina kopā. Taču vēlamies izcelt to, ka Huawei iekārtas nekad nav saskārušās ar nopietnām kiberdrošības problēmām. Veicot augstākā līmeņa pārbaudes, nav bijis nekādu pierādījumu, kas liecinātu, ka mūsu aprīkojums rada drošības draudus, ” turpina Kens Hu.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti