TOP10 valstis, uz kurām visvairāk zvanīts Vecgada vakarā 2

 

Foto: Publicitātes attēls

LMT | 5.janvāris 2019 8:35

Vecgada vakarā Latvijas iedzīvotāji aktīvi izmantojuši mobilos sakarus, lai apsveiktu ārvalstīs dzīvojošos draugus un tuviniekus. Visvairāk zvanīts uz Lielbritāniju, Krieviju un Vāciju, liecina vadošā mobilo sakaru operatora “Tele2” apkopotie dati.

“Lai arī arvien biežāk ikdienas saziņā cilvēki izmanto dažādas ziņu nosūtīšanas aplikācijas, ko apstiprina pieaugošais mobilā interneta datu patēriņš, joprojām dzīva ir tradīcija Vecgada vakarā apsveikt vienam otru sazvanoties. Mūsu klienti, sagaidot Jauno gadu, zvanījuši radiem, draugiem un paziņām ne tikai Latvijā, bet arī uz vairāk nekā 60 pasaules valstīm,“ stāsta “Tele2” komercdirektors Raivo Rosts.

Aizvadītā gada pēdējā dienā pēc plkst. 21:00 Lielbritānijā, Krievijā un Vācijā dzīvojošie saņēmuši aptuveni 55% no visiem “Tele2”  mobilajā tīklā reģistrētajiem izejošajiem zvaniem uz ārvalstīm.

Jaungada naktī Latvijas iedzīvotāji aktīvi zvanīja arī uz citām tuvējām Eiropas valstīm. Īrija, Lietuva, Baltkrievija, Norvēģija, Igaunija, Ukraina un Zviedrija šajā topā attiecīgi ieņem no 4. līdz 10. vietai. Ārpus Eiropas “Tele2” klienti visvairāk zvanīja uz ASV un Kanādu.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 6.janvāris 2019 22:01
3 0 Atbildēt

"Tika zvanīts". Jautājums - cik sazvanīja?

Tie Anglijā dzīvojosie vergi droši vien, ka strādāja jaunajā gadā. Jo melnie jau negrib strādāt svētku laikā.

Un otrkārt, ja jau latvieši tur dzīvo musulmaņu rajonos, kopā ar viņiem dala mājas, dzīvokļus un gultas, tad diezin vai viņi jau svin jauno gadu no 31.decembra uz 1. janvāri.

Jo musulmaņiem jaunais gads iesākās 2018. 11.septembrī. Nākošais jaunais gads būs 31.augustā 2019.gadā.

Tā ka ja kādam ir kāds pazīstams vergs, zvaniet viņam 30.augusta naktī.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti