Mobile World Congress 2019 laikā Huawei prezentē jaunākās ierīces (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 25.februāris 2019 12:42

Mobilās industrijas gada nozīmīgākā notikuma Mobile World Congress 2019 laikā Huawei izziņojis vairākus jaunus produktus, tostarp uzlaboto Huawei MateBook X Pro, jauno piezīmjdatoru Huawei MateBook 13 un MateBook 14, 5G salokāmo viedtālruni Huawei Mate X, Huawei 5G CPE Pro rūteri, kā arī pirmo komerciālo 5G čipsetu Balong 5000.

“Līdz šim nebijušas savienojamības un to sniegto iespēju ēras priekšvakarā, sabiedrība arvien vairāk ir jaunu, inovatīvu pieredžu gaidās. Huawei vēlas sniegt patērētājiem jaunas iespējas, ko nes 5G tehnoloģijas, padarot tās pieejamas lietošanai ikdienā, mājās un darbā,” stāsta Ričards Ju (Richard Yu), Huawei Consumer Business Group izpilddirektors.

Uzlabotais Huawei MateBook X Pro

Huawei laidis klajā pirmo FullView piezīmjdatoru MateBook X Pro, kam ir augstas kvalitātes FullView displejs, izcila veiktspēja un laba savienojamība.

Huawei jaunākais flagmanis ir aprīkots ar 13.9 collu 3K Ultra FullView displeju, kura ekrāna un korpusa attiecība ir 91%. Turklāt tam ir 10-punktu skārienjūtīgs ekrāns ar Multitouch tehnoloģijas atbalstu un pasaulē pirmā Fingers Gesture ekrānšāviņa funkcija, lai sniegtu lietotājiem jaunu un ērtu veidu savienojamībai ar citām ierīcēm.

MateBook X Pro tāpat atbalsta Huawei Share 3.0 OneHop, kas palīdz risināt datu pārraides grūtības starp Windows piezīmjdatoriem un Android viedtālruņiem. Huawei Share 3.0 atbalsta ne tikai attēlu un video pārsūtīšanu starp datoriem un viedtālruņiem, bet arī divvirzienu dokumentu pārsūtīšanu.

Jaunais Huawei MateBook 13 un MateBook 14

Huawei MateBook 13 un MateBook 14 klēpjdatori patērētājiem nodrošina pašas jaunākās tehnoloģijas – tiem ir augstas veiktspējas FullView displejs, kā arī lieliska kvalitāte un mūsdienīgs dizains, kā arī uzlabotas savstarpējās dalīšanās funkcijas, kas uzlabos klēpjdatoru lietošanas pieredzi.

Ņemot vērā jaunākās paaudzes klēpjdatoru lietošanas ieradumus, gan MateBook 13, gan MateBook 14 ir kompakts FullView ekrāns ar 3:2 malu attiecību, kas nodrošina 10-punktu skārienjūtīgu ekrānu ar Multitouch tehnoloģiju atbalstu. Abi datori atbalsta arī tādas jaunākās tehnoloģijas kā Fingers Gesture ekrānšāviņa funkciju.

5G salokāmais viedtālrunis: HUAWEI Mate X

Huawei Mate X apvieno 5G tehnoloģiju, salokāmu ekrānu, mākslīgo intelektu un jaunu saskarnes lietotni, tādējādi radot līdz šim nebijušu viedtālruņu veidu un nodrošinot lietotājiem vēl neredzētu pieredzi. Ar Huawei Mate X lietotājiem tiek piedāvāts pilnīgi jauns viedtālruņu veids, kas sevī apvieno gan tālruni, gan planšetdatoru. Huawei Mate X piedāvā elastīgu OLED paneli un Falcon Wing mehānismu, kas apvieno stilu un tehnoloģiju.

Huawei Mate X ir kas vairāk par viedtālruni vai planšetdatoru – elastīgais un salokāmais OLED FullView displejs apvienojumā ar pasaulē ātrāko 5G čipsetu Balong 5000 pierāda, ka liels ekrāns un kompaktums ir savienojami lielumi.

Huawei flagmaņi tāpat vienmēr tikuši aprīkoti ar kvalitatīvām kamerām un Mate X nav izņēmums - salokāmais dizains padara kameras sistēmu fleksiblu un ļauj aizmugurējai kamerai viegli pārtapt par priekšējo kameru. Savukārt 4,500 mAh baterija atbalsta Huawei SuperCharge funkciju, apmierinot pieprasījumu pēc augstas baterijas veiktspējas 5G ērā.

5G tehnoloģijas gudrajām mājām

Līdz ar Balong 5000 čipsetu, Huawei padara 5G tīkla sniegtās iespējas pieejamākas katram no mums. Jaunākais čipsets ir saderīgs ne tikai ar tādām 5G ierīcēm kā viedtālruņi, bet arī mājas viedierīcēm, transportlīdzekļu ierīcēm un 5G moduļiem.

Huawei 5G CPE rūteris, kas balstīts Balong 5000 čipsetā, ir saderīgs ar 4G un 5G bezvadu tīkliem, iezīmē jaunas ēras sākumu 5G tīkla izmantošanā. Ar Huawei 5G CPE ir iespējams 3 sekunžu laikā lejupielādēt 1GB lielu HD izšķirtspējas videoklipu, kā arī 8K izšķirtspējas videoklipa straumēšana ir iespējama bez aizķeršanās.

Līdz ar 5G ēru, Huawei ir vienīgais ražotājs, kas piedāvā pilnu 5G produktu klāstu, tajā skaitā mikroshēmas un mākoņpakalpojumus. Huawei ir apņēmies bagātināt lietotāju 5G pieredzi un piegādāt patērētājiem visdažādākās gudrās tehnoloģijas.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti