LG Pasaules Mobilajā kongresā prezentē divus revolucionārus viedtele-fonus, aizsākot jauno laikmetu mobilajā pieredzē

 

Foto: Publicitātes attēls

LG | 25.februāris 2019 13:50

LG G8 ThinQ paceļ viedtelefona pamatvērtības jaunā līmenī, bet LG V50 ThinQ 5G lieto-tājiem nodrošina satriecoši ātro pirmo 5G pieredzi

Šī gada Pasaules Mobilajā kongresā (MWC – Mobile World Congress) LG Electronics (LG) piesaistījis patērētāju interesi, vienlaicīgi prezentējot jaunākos G un V sērijas viedtālruņu flagmaņus. Barselonas Starptautiskajā izstāžu centrā (CCIB) LG iepazīstināja ar savu pirmo 5G tālruni V50ThinQ 5G, kā arī ar jauno LG G8ThinQ, sniedzot apmeklētājiem dubultu saviļņojumu.

LG G8ThinQ jaunai mobilajai pieredzei

LG G8ThinQ turpina tradīciju patērētājiem visā pasaulē piedāvāt plašu ērtas lietošanas funkciju klāstu, koncentrējoties uz progresīvu optiku un audio iespēju nodrošināšanu. Turklāt izsmalcinātā un diskrētā dizaina filozofija, kas atmet visus mazsvarīgos dizaina elementus, sniedz LG G8ThinQ nenoliedzami stilīgu izskatu. Audio skanējumu uzlabojošais Crystal Sound OLED (CSO), kas izmanto viedtelefona ekrānu kā skaļruņa diafragmu, likvidē priekšējā skaļruņa nepieciešamību, veicinot minimālisma estētiku.

LG G8ThinQ ir pasaulē pirmais viedtelefons ar modernu delnas vēnu autentifikāciju, kas iespējama, pateicoties ToF Z kameras un infrasarkano sensoru apvienojumam. LG Hand ID, kas ir krietni drošāka par pirkstu nospiedumu atpazīšanas tehnoloģiju, identificē ierīces īpašniekus, atpazīstot viņu plaukstu vēnu formu, biezumu un citas individuālās pazīmes. Lai atbloķētu LG G8ThinQ un piekļūtu tālrunī esošajam saturam, ierīces priekšējās kameras priekšā uz sekundes daļu jānovieto roka.

Modernā Z kamera ir noderīga arī tādēļ, lai portretu režīmā uzņemtu satriecošus selfijus. Z kamera spēj noteikt no objektiem atstarotos infrasarkanos starus, lai salīdzinājumā ar citiem attēlu sensoriem ātrāk un precīzāk aprēķinātu dziļumu, nodrošinot iespēju izmantot tādas funkcijas kā Video Depth Control un Face Unlock. Pateicoties tam, ka ToF tehnoloģija LG Z kamerā redz objektus 3D un to neietekmē apkārtējais apgaismojums, gaisma no ārējiem avotiem ietekmi uz precizitāti nerada. Pateicoties vairākiem biometriskās autentifikācijas veidiem, LG nodrošina plašākas viedtelefonu drošības iespējas, nekā citi viedtālruņu ražotāji.

Z kamera arī spēj uzlabot lietotāju pieredzi ar Air Motion žestu atpazīšanu. Nepieskaroties telefonam, kas ir noderīgi brīžos, kad gatavojam maltīti vai veicam uzkopšanas darbus, lietotāji var atbildēt uz zvaniem vai tos pārtraukt, kā arī veikt ekrānuzņēmumus vai regulēt skaļumu.

LG G8ThinQ izceļas arī multimediju veiktspējas jomā, jo tas ir pirmais LG G sērijas viedtelefons ar OLED ekrānu tehnoloģiju. Plašā QHD+ FullVision ekrāna izmērs ir 6,1 colla ar 564 pikseļiem uz vienu collu, nodrošinot iespēju sniegt pārsteidzoši detalizētu attēlu, bet AI vizualizācijas funkcija optimizē krāsas un gaišumu dažādām vidēm, palīdzot samazināt acu nogurumu.

Augstas kvalitātes skaņa LG viedtelefonos ir kā standarts un LG G8ThinQ nav izņēmums, Boombox skaļrunim tagad spējot nodrošināt stereo atskaņošanu. Reālistisku pilnapjoma skaņu nodrošina DTS:X, kamēr 32 bitu Hi-Fi Quad DAC sniedz vēl nepieredzētas skaņas detaļas.

Nevainojams viedtelefons 5G laikmetam

Sniedzot patērētājiem iespēju baudīt visas 5G nodrošinātās iespējas, līdzko šis pakalpojums kļūs pieejams, revolucionārais LG V50ThinQ 5G ticis rūpīgi izstrādāts, lai sniegtu pirmšķirīgu lietotāja pieredzi. LG pirmais 5G tālrunis pārsniegs visas lietotāju cerības, sniedzot bezkompromisa uzticamību un ļaujot lietotājiem baudīt augstas kvalitātes saturu 5G tīkla ātrumā, kas varētu būt līdz pat desmit reizēm lielāks salīdzinājumā ar 4G.

Reaģējot uz patērētāju aptaujām, kas liecina par to, ka lietotāji pēc 5G ieviešanas plāno vairāk skatīties video un spēlēt videospēles, LG ir darījis visu iespējamo, lai palielinātu LG V50ThinQ 5G ekrāna un audio veiktspēju. LG 5G viedtelefons arī aprīkots ar AI vizualizācijas funkciju, kas pasargā pret acu noguršanu, automātiski mainot krāsas un gaišuma līmeni atbilstoši apkārtējai videi.

Audio ticis uzlabots, lai nodrošinātu pirmšķirīgu stereo skaņas veiktspēju, ko iespējams baudīt gan ar austiņām, gan bez tām.

LG 5G viedtelefonam ir arī optiskās inovācijas, kas ļauj lietotājam uzņemt unikālus augstākās kvalitātes attēlus un video. Neaprobežojoties tikai ar nekustīgiem attēliem, LG gan ierīces priekšpusē, gan aizmugurē izvietotajās kamerās iestrādājis Video Depth Control, lai nodrošinātu kustīgu objektu fokusa saglabāšanu. Point Zoom ļauj lietotājiem bez pozīcijas mainīšanas pietuvināt un attālināt konkrētu punktu, bet Professional Filming režīms piedāvā dažādu elementu precīzu kontroli, tostarp veikt augstas izšķirtspējas mikrofonu uzstādījumus.

LG pirmo 5G ierīci darbina jaunākā Qualcomm® Snapdragon™ 855 mobilā platforma un LG optimizētā programmatūra, lai sniegtu 5G nepieciešamu progresīvu apstrādes jaudu. Tālrunis arī aprīkots ar 4,000mAh akumulatoru, kas ir par 20% lielāks salīdzinājumā ar V40ThinQ, un jauno Vapor Chamber karstuma izkliedēšanas sistēmu, kas ir krietni efektīvāka par tradicionālajiem karstuma kanāliem, lai ierīces iekšējo temperatūru saglabātu zemu pat vairāku uzdevumu veikšanas brīdī.

Izmantojot V sērijas plāno un stilīgo dizainu, LG V50ThinQ 5G ir vien 8,3 milimetrus plāns un sver nieka 183 gramus. Lai saglabātu gludu profilu ar nepārtrauktām līnijām, aizmugurējās lēcas ietvars jaunajā V sērijas viedtelefonā ir pilnībā saplūdis ar tālruņa aizmuguri. Tas viss panākts, neietekmējot LG V50ThinQ 5G izturību, kas turpina atbilst ASV armijas MIL-STD 810G standartam.

Gatavojoties pirmā 5G telefona laišanai tirgū, LG sadarbojas ar desmit lielākajiem sakaru operatoriem valstīs, kuros šogad tiks sākta 5G pakalpojumu sniegšana, tostarp ASV, Dienvidkorejā, Austrālijā, kā arī vairākās Eiropas valstīs.

Dubultais ekrāns bagātīgākai 5G pieredzei

Lai lietotāju pieredzi un ērtības ar pirmo 5G viedtelefonu paceltu jaunā līmenī, LG kā papildu aksesuāru LG V50ThinQ 5G ierīcei izstrādājis Dual Screen. Dual Screen, kas izstrādāts tā, lai atgādinātu telefona vāciņu, atveras, lai nodrošinātu LG V50ThinQ 5G īpašniekiem otru 6,2 collu OLED ekrānu dubultai skatīšanās, spēlēšanas un vairākuzdevumu veikšanas pieredzei. Dual Screen un LG V50ThinQ 5G iespējams lietot neatkarīgi, nodrošinot daudzus interesantus lietošanas scenārijus. Piemēram, lietotāji vienā ekrānā var skatīties filmu, vienlaikus otrā ekrānā meklējot informāciju interneta filmu datubāzē IMDB.

MWC 2019 apmeklētāji tiek aicināti apmeklēt LG stendu izstāžu centra Fira Gran Via 3. hallē no 25. februāra līdz 28. februārim, lai iegūtu papildu informāciju par LG jaunākajiem viedtelefoniem, kā arī citām aizraujošām mobilām inovācijām.

Galvenās specifikācijas:

LG G8 ThinQ

•    Procesors: Qualcomm® Snapdragon™ 855 mobilā platforma

•    Displejs: 6,1 collu 19,5:9 QHD + OLED FullVision (3120 x 1440 / 564ppi)

•    Atmiņa: 6GB RAM / 128GB ROM / microSD (līdz 2TB)

•    Kamera:

Aizmugurējā kamera

            16MP platleņķa (F1.9 / 1.0μm / 107˚)

            12MP standarta (F1.5 / 1.4μm / 78˚)

            12MP telefoto (F2.4 / 1.0μm / 45˚)

Priekšējā kamera

            8MP standarta (F1.7 / 1.22μm / 80˚)

            Z kamera (ToF)

•    Baterija: 3500mAh

•    Operētājsistēma: Android 9.0 Pie

•    Izmērs: 151.9 x 71.8 x 8.4mm

•    Svars: 167g

•    Tīkls: 3G / 4G LTE-A

•    Savienojamība: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 5.0 / NFC /

C tipa USB (saderīgs ar USB 3.1)

•    Biometrija: Hand ID / Face Unlock / Fingerprint Sensor

•    Krāsas: Karmīna sarkanais / Jauns Auroras melnais / Jauns Marokas zilais

•    Citas: Boombox skaļrunis + Crystal Sound OLED stereo skaļrunis / AI CAM / Google objektīvs / Google palīgs / Super Far Field balss atpazīšana / 32 bitu Hi-Fi Quad DAC / DTS: X 3D Surround Sound / IP68 ūdens un putekļu izturība / HDR10 / Qualcomm® Quick Charge ™ 3.0 tehnoloģija / MIL-STD 810G atbilstība / FM radio

LG V50 ThinQ 5G

•    Procesors: Qualcomm® Snapdragon™ 855 mobilā platforma

•    Displejs: 6.4 collu 19.5:9 QHD + OLED FullVision (3120 x 1440 / 564ppi)

•    Atmiņa: 6GB RAM / 128GB ROM / microSD (līdz 2TB)

•    Kamera:

        Aizmugurējā kamera

            16MP platleņķa (F1.9 / 1.0μm / 107˚);

            12MP standarta (F1.5 / 1.4μm / 78˚)

            12MP telefoto (F2.4 / 1.0μm / 47˚)

        Priekšējā kamera

            8MP standarta (F1.9 / 1.12μm / 80˚)

            5MP platleņķa (F2.2 / 1.0μm / 90˚)

•    Baterija: 4000mAh

•    Operētājsistēma: Android 9.0 Pie

•    Izmērs: 159.2 x 76.1 x 8.3mm

•    Svars: 183g

•    Tīkls: 3G / 4G LTE-A / 5G

•    Savienojamība: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 5.0 / NFC /

•    C tipa USB (saderīgs ar USB 3.1)

•    Biometrija: Hand ID / Face Unlock / Fingerprint Sensor

•    Krāsas: Astro malnā

•  Citas: pilna diapazona stereo skaļruņi / Boombox skaļrunis / AI CAM / Google objektīvs / Google palīgs / Super Far Field balss atpazīšana / 32 bitu Hi-Fi Quad DAC / DTS: X 3D Surround Sound / IP68 ūdens un putekļu izturība / HDR10 / Face Recognition / Finger-print Sensor / Qualcomm® Quick Charge ™ 3.0 tehnoloģija / MIL-STD-810G atbilstība / FM radio   

Dual Screen for LG V50 ThinQ 5G

•    Displejs: 6.2 collu 18.7:9 FHD+ OLED (2160 x 1080)

•    Izmērs: 161.6 x 83.4 x 15.5mm

•    Svars: 145g

•    Kontakta veids: Pogo Pin (3)

•    Krāsas: melna

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti