Huawei prezentē jaunākos P30 sērijas flagmaņus

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 27.marts 2019 9:54

Huawei P30 sērija piedāvā līdz šim modernākos kameru viedtālruņus, kas spēj konkurēt ar profesionālām kamerām, pateicoties inovatīvajam SuperSpectrum sensoram, optiskajam SuperZoom objektīvam, jaunajai Time of Flight (TOF) kamerai un uzlabotajai OIS un AIS attēlu stabilizācijas tehnoloģijai.

Huawei P30 sērijas viedtālruņi lietotājiem Latvijā būs pieejami, sākot ar 26. martu.

“Jaunākie P30 sērijas flagmaņi iezīmē jaunas ēras sākumu, kas pilnībā izmainīs to, ko sagaidām no mobilās fotogrāfijas. P30 sērijas viedtālruņos iestrādātā Huawei SuperSpectrum Sensor un Huawei SuperZoom tehnoloģija paver pavisam jaunas iespējas mobilajā fotografēšanā un iezīmē pilnīgi jaunu tehnoloģiju, kas tiks izmantota nākamās paaudzes viedtālruņos,” stāsta Ričards Ju (Richard Yu), Huawei Consumer Business Group izpilddirektors.

Profesionāla attēlu kvalitāte ik dienu

Huawei P30 sērijas viedtālruņi pilnībā mainīs mūsu līdzšinējos uzskatus par fotogrāfijām, kas uzņemtas ar telefonu. Sasniedzot rekordaugstus DxOMark kameras un attēlu kvalitātes standartus ar kopējo novērtējumu 112, Huawei P30 Pro ir aprīkots ar jauno četrkāršo Leica kameras sistēmu, kas sevī ietver 40MP aizmugurējo kameru ar SuperSpectrum sensoru, 20MP platleņķa kameru, 8MP telefoto kameru, Time-of-Flight (TOF) kameru un 32MP priekšējo kameru selfijiem.

1/1.7 collu SuperSpectrum sensors uztver gaismu pavisam jaunā līmenī. RYYB SuperSpectrum sensors no parastā RGBG Bayer filtra atšķiras ar to, ka tas aizstāj zaļos pikseļus ar augstākas kvalitātes dzeltenajiem pikseļiem, tādējādi nodrošinot P30 un P30 Pro tālruņiem augstāko ISO vērtējumu – 204,800 un 409,600. Līdz ar šo iespaidīgo sensoru tehnoloģijas maiņu un lielākiem pikseļiem, Huawei nodrošina sevišķi iespaidīgu foto un video pieredzi dažādu scenāriju un apgaismojuma apstākļos.

Pateicoties f/1.6 platajam apertūras atvērumam apvienojumā ar RYYB sensoru un Huawei AIS + OIS, Huawei P30 Pro nodrošina gaišākus attēlus jebkurā apgaismojumā. Pat fotografējot naktī, kadri ir detalizēti, savukārt optiskais stabilizētājs un telefoto kamera nodrošina neizplūduša attēla iegūšanu.

Huawei SuperZoom objektīvs paver jaunu tālummaiņas fotografēšanas līmeni. Pateicoties periskopa dizainam, SuperZoom atbalsta augstas precizitātes 5-kārtīgu optisko, 10-kārtīgu hibrīdo un 50-kārtīgu digitālo palielinājumu. Telefoto kameras prizmas elements izliec gaismas avotu 90 grādu leņķī, lai palielinātu fokusa garumu, vienlaikus samazinot kameras augstumu un nebojājot ierīces dizainu.

Tāpat Huawei P30 Pro viedtālrunim ir unikāla Time-of-Flight kamera, kas uztver lauka informācijas dziļumu, lai nodrošinātu precīzu attēla segmentāciju. Šāda attāluma mērīšana ļauj simulēt vairāku līmeņu bokeh efektus. Tikmēr Super Portrait režīms fiksē pat vissīkākās detaļas kā matus un sejas līnijas. Super Portrait režīmā kamera spēj nolasīt dziļuma informāciju un apvienot to ar īpašiem algoritmiem, palīdzot iegūt izcilus attēlus ar nefokusētu fonu un ļoti detalizētu objektu.

Mākslīgā intelekta (MI) atbalstītā HDR+ funkcija ļauj priekšējai un aizmugurējai kamerai apvienot vairākus ātri uzņemtus attēlus, lai optimizētu pārlieku eksponētas vai pārgaismotas bildes.

Studijas līmeņa video ieraksti

P30 sērijas viedtālruņu kamerai ir bagātīgs video funkciju komplekts, kas spēj nodrošināt studijas līmeņa video ierakstus. SuperSpectrum sensors nodrošina iespaidīgu zema apgaismojuma apstākļu video uzņemšanu, lai nakts skati izdotos kristāldzidri. Huawei AIS un OIS atbalsta visu video iestatījumu stabilizāciju, savukārt SuperZoom objektīvs nodrošina skaidrus tuvplānus. MI filmu redaktors sniedz lietotājam iespēju pievienot fona mūziku un īpašus efektus, pārvēršot Huawei P30 sērijas tālruņus par mobilo filmu studiju.

Nozares vadošais Huawei Dual-View režīms paver pavisam jaunu videoklipu uzņemšanas perspektīvu. P30 sērijas ierīces ļauj uzņemt vienu ainu no divām dažādām perspektīvām, izmantojot vairākas kameras vienlaicīgi.

Elpu aizraujošs dizains

Huawei P30 sērijas jauno flagmaņu dizains ir dabas ievesmots, izmantojot aktuālākos materiālus tālruņa dizaina izstrādei. Huawei P30 ir izteiksmīgs 6.1 collu displejs, savukārt P30 Pro modelim tas ir 6.47 collas liels. Huawei P30 Pro būs pieejams klasiski melnā un divās jaunās krāsās – kristāla (Breathing Crystal) un rītausmas (Aurora).

Labākais no inovācijām

Inovācijas ir Huawei virzītājspēks, ko iemieso arī jaunie P30 sērijas viedtālruņi. Aprīkoti ar inovatīvākajām tehnoloģijām, tie apvieno augstu veiktspēju, efektivitāti un jaudu:

  • viedtālruņi ir aprīkoti ar Huawei līdz šim jaudīgāko procesoru Kirin 980 un duālo neironu procesoru, kas nodrošina ātrāku attēlu atpazīšanas sistēmu;
  • P30 sērijas viedtālruņi aprīkoti ar saskarni EMUI 9.1..Tā atjaunināta ar Extendable Read-Only File System (EROFS), kas nodrošina ievērojami ātrāku ierīces atmiņas krātuves lasīšanas laiku.
  • tālrunis aprīkots ar Huawei Share OneHop ātrākai datu pārraidei starp Huawei ierīcēm;
  • 40W SuperCharge tehnoloģija un 4200 mAh baterija nodrošina tālruņa darbības laiku, kas ilgāks par vienu dienu intensīvas tālruņa darbības;
  • P30 sērijas tālruņi aprīkoti ar grafīna tehnoloģijas atvēsināšanas sistēmu SuperCool, kas nodrošina efektīvu un taupīgu tālruņa darbību;
  • tālrunis aprīkots ar modernu bezvadu sakaru komplektu, kas atbalsta Dual SIM un Dual VoLTE savienojumus.

Līdz ar jaunajiem flagmaņiem, Huawei prezentēja arī Huawei Watch GT āra viedpulksteņu jaunos modeļus Active Edition un Elegant Edition ar ļoti ilgu baterijas darbības laiku, kā arī Huawei FreeLace bezvadu austiņas, kas ātri un viegli izveido savienojumu ar Huawei HiPair.

Cena un pieejamība

Latvijā tālrunis būs pieejams pārdošanā no 26. marta. Tas būs pieejams pie operatoriem LMT, Tele2 un Bite veikalos, kā arī Lattelecom, Euronics un RD Electronics veikalos. Tālruņa ieteicamā pārdošanas cena ir 699 EUR (P30), 899 EUR (P30 Pro, 128 GB) un 999 EUR (P30 Pro, 256 GB).

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti